2777
2789

میگفت  بروبشین تواتاق تاریک بسم الله نگو وبه بدنت دقت کن بعدیواش یواش گفت همه ماتوبدنمون جن داریم واون حرکات برون ریزییه میگفت شوهرت توبدنش جن داره خلاصه باروح وروانم اینقدربازی کرد که شباحس میکردم سروصدامیاد سایه میبینم توخونه .کلا توعرفان حلقه به ادماتلقین میکردن جن دارین اخرشم مثلانجاتشون میدادن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفت  بروبشین تواتاق تاریک بسم الله نگو وبه بدنت دقت کن بعدیواش یواش گفت همه ماتوبدنمون جن دار ...

چ بد.

مردمو میخان بکشن

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
برون ریزی ویروسایی رو از بدنت دفع میکنه ممکنه ازیت شی خاب بد ببینی چند وقت سردرد بدن درد...مگه مشکلت ...

والا هیچ مشکلی نداشتم یه تاپیک بود راجع به دنیای بعدمرگ پدرم تازه فوت شده بود میخواستم ببینم کجاس چیکارمیکنه رفتم توتاپیک بعداون هی پیام دادودوست شدیم وبعدهی میگفت بروتواتاق تنهابشین

خیلی مستندش ترسناک بود تامدت ها فکرم درگیرش بود 

ادم همینجوری بهش فک میکنه میترسه

چ برسه ببینه.

من ک خیلی ترسو ام. البته شدم.قبلا نبودم

تقصیر داداشمع ترسو کرد منو

ادم همینجوری بهش فک میکنه میترسه چ برسه ببینه. من ک خیلی ترسو ام. البته شدم.قبلا نبودم تقصیر دادا ...

تومحله ای که ما هستیم یسری چندین سال پیش دینشون عوض کردن الا هفته ای یک روز باهم جمع میشن ذکرمیگن وحرکات عجیبی می کنن یه وقتایی صداشون میشنوم میترسم ناخوداگاه

تومحله ای که ما هستیم یسری چندین سال پیش دینشون عوض کردن الا هفته ای یک روز باهم جمع میشن ذکرمیگن وح ...

وا چ جالب.

مثلا چکار میکنن؟

یا چ ذکری میگن

وا چ جالب. مثلا چکار میکنن؟ یا چ ذکری میگن

پوششون که خیلی بامافرق داره تواین گرما صدتالباس روهم میپوشن باچادر وجوراب زخیم مرداشونم موهاشون کوتاهنمی کنن ،باما اصلا رفت وامد نمی کنن وهیچی ازمون نمی گیرن حتی یه لیوان اب،دف میزنن وحلقه میشن موهاشون بازمی کنن سرشون تکون میدن ذکر هو میگن

پوششون که خیلی بامافرق داره تواین گرما صدتالباس روهم میپوشن باچادر وجوراب زخیم مرداشونم موهاشون کوتا ...

یا ابرفض  

چ عجیب