مخالف هستین از دختر خودتون شروع کنین فرهنگ و رسم خیلیا اینه که بچشونو بعد پریود خواستگار خوب اومد قبول کنن بخاطر حرف شما طلاق نمیگیرن دفاع نمیکنم ولی ما مشکلی با ازدواجمون نداریم چون درس میخونم تفریحم سر جاشه همه چی سر جاشه هر چی گفتین چیزی نگفتم حالا اومدین میگین پدر مادراشون فلانن فلاننن به چه حقی به خودتون اجازه میدین
بگه کودک گفته بود هر کی شوهر کرد به پدر مادرش فحش بدین؟
قفل کن تایپکتو دنبال اعصاب خوردی میگیردی؟
عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثلا چی؟؟؟دوس پسرم شوهرم بوده پس بچگی وجوونی به اندازه کافی کردم الانم با دوستای مجردم خوش و بش میک ...
نه نمیخوام بگم
باید خودت متوجه بشی
که امیدوارم هیچوقت متوجه نشی و همیشه همینقدر از زندگیت راضی بمونی
وقتی خودت فکر میکنی خوشبختی بقیع چی بگن دیگه
گفتنش جز اینکه تورو شاید به زندگی دلسرد کنه چیزی نداره
نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
تو چرا همه رو ریپلای میکنی عزیزم؟ دارم با یکی دیگه حرف میزنم ک
ببخشید که اینجا یه سایت عمومیه و تبادل نظر هم همگانی شرمنده واقعا .
عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب
بخدا از ته دلم اه کشیدم برا همون که به پدر مادرم فحش داد
من به خانوادت بی احترامی نکردم عزیزم تو اون تاپیکم نبودم واقعا
کسی هم حق نداره فحش بده یا توهین کنه ولی خب انتقاد مودبانه ایرادی نداره...
میدونی مشکل اینه خانومایی که زود ازدواج کردن از کودک همسری دفاع میکنن درست مثل اینکه اگه منو در کودکی ختنه میکردن میومدن و میگفتم ختنه خوبه واسه دخترا و....گلم اشتباه اشتباست حتی اگه خودمون یا پدرمون یا مادرمون انجام بده حتی اگه نتیجه شم خوب باشه بازم اشتباست...حداقل نیان از ی اشتباه حمایت کنن اونم به شدت...من دیدم بعضی خانوما به خانومتی دیگه که مخالف ازدواج تو سن کمن میگن ترشیده شدین و عقده شوهر دارین و.... فلان...خب این بده دیگه ...خداروشکر که خوشبختی خوشبختیت پایدار
نه نمیخوام بگم باید خودت متوجه بشی که امیدوارم هیچوقت متوجه نشی و همیشه همینقدر از زندگیت راضی بمو ...
وای 😅😅😅چقدر ادم سست عنصر باشه ک با یه حرف از زندگی و شوهری ک داره هفت سال باهاش زندگی میکنه و از قضا یه بچه هم داره دلسرد بشه 😕نه عزیزم بگو میخام به دختر ایندم توضیح بدم ک ب این دلالیل نمیذارم زود ازدواج کنی
همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
ببخشید که اینجا یه سایت عمومیه و تبادل نظر هم همگانی شرمنده واقعا .
بی منطقی
با این حرفا هم فقط میخوای خودتو قانع کنی
به این طرز رفتار نمیگن تبادل نظر
میگن فضولی و دخالت در بحثی ک بین دونفره
نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔