2777
2789
سلام
من ابری ابری هستم .از یه طرف حالم بده و از یه طرف با رفتار و کارهای فامیل شوشو ریختم بهم .
اصلا حال و حوصله هیجی را ندارم . به خاطر اونها با شوشو هم لج کردم و مثلا قهرم.

مزی جون من هم عکس بسملیت را دیدم ماشالله خیلی نازه

مونا جون من هم حالت تهوع بدی داشتم تا 5 ماه دکتر بهم قرص داده بود ولی اکر بتونی دارو مصرف نکنی بهتره

باز میام یکم که حالم بهتر شد میام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شرمندممممممممممم

تولدتاتون با یه عالمه تأخیر مبارک ...
بخصوص گل سرسبد تیرماهیای87 (بی خود نیست مهربونیاااااا متولد ماه مهربونی هستی)

یه چند روزی بود نی نی سایت واسه من بالا نمیومد خیلی دلم براتون تنگ شده بود... ما آخر هفته ی گذشته که چهارشنبش تعطیل بود رفتیم کویرگردی مثل پارسال هنوز وقت نکردم عکساشو توی وبلاگ آرشا بذارم در اسرع وقت می ذارم....

در ضمن من سفارش پازل کردن عکسای گلاتونو می پذیرم...
قیمتاش از 16000 تومان شروع می شه تا 61000 تومان...

اگه خواستید جزئیاتشم می گم براتون...
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
سلام
کجاین شماها؟ من بهترم هم روحی هم جسمی ! امم هر بار ول دیدم هیجکس نیست منم ننوشتم.

مامان ارشا خوبی؟منظر عکسهای ارشا هستیم.زود بزار

فدرا جون جطوری؟ جرا خسته و مریض؟ فسقلک خوبه؟

بقیه هم زود تند سریع خودشون را برسونن که منتظریم
سلام من به تو یار قدیمی
منم همون هوادار قدیمی
هنوز همون خراباتی و مستم
ولی بی تو سبوی می شکستم......(با صدا، لحن، موزیک، ماتیک قرمز، صورت تپلی و سایر جزئیات هایده خوانده شود!)

عا....ش....ق... تو....نم!
خودمم باورم نمیشه تو یه هفته اینقدر دلم براتون تنگ شده باشه ...
ما دیشب رسیدیم امروز نهار هم خونه مامانم مهمونی فامیلی بود الان هم خواهر جان همراه همسر گرامی شام اومدن اینجا و من علاوه بر یک هفته یه روز هم تو، خماری بودم!!

یه دنیا ممنون از محبت تک تکتون بایت تبریکاتون....
روی ماه همتونو می بوسم

سلامی چو بوی خوش آشنایی
آبان ماه خوش اومدی . بچه ها دقت کردین چقدر زود زمان میگذره همین دیروز بود که عیدنوروز بودا وای عمرامون رفت که رفت ....
خانوم حنا خوش اومدی تکونای لیمو رو حس میکنی راستی نمیخوای بگی چی صداش کنیم؟بوس
سلام به همه دوستان گلمممممممممممممممممممممممممممم

اول از خودم بگم که پاک حال و احوال متغییر و نا بسامانی دارم گاهی آفتابی و گاهی ابری ابری هستم سارینا هم تا وقتی با من تنهاس خانوم گل و گلاب و وقتی چشمش به یه نفر میافته میشه یه گوله آتیش و پدر طرفو در میاره چند روز پیش دوستم اومده بود خونمون پچش 6 ماهشه نمیدونید تا من بغلش میکردم سارینا چه میکرد میومد خودشو بزور بغمل جا میکرد و کلی حسودی کرد حالا با اومدن کوچولومون داستان داریم با سارینا چه شود

و اما از هرچه بگذریم سخن دوست خوشتر است

الی خانوم همیشه به سفر چطوری خوبی سام خوبه خانوم کوچولوتون خوبن نگفتی کجا رفته بودی شکمت قلنبه شده تکونای دخملی رو احساس میکنی اسمش چی شد وایییییییی چقدر سوال دارم میبوسمتون

مامان آرشا جون عکسای آرشا رو دیدم بازم محشر بود میبوسمش

مارسیم جان خوشحالم که از همه لحاظ خوبییییییییییییییییییییییییییییییییییی پسمله گلتم ببوسسس

همه و همه دوستان خوبم تا امروز حالم خوبه زودی بیاید میبوسمتون
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام به همه دوستای نازنینم که دلم برای همشون خیلیییییییییییییییییییییی تنگ شده.
خوبید؟ خوشید؟ نی نی های گلتون خوبن؟ دوتا نخودای تو دلی چطورن؟ حتما دیگه الان حسابی احساسشون میکنید؟ اسماشون چیه؟ من فندق مونا رو که فعلا تا جنسیتش معلوم بشه . سامیار صدا میکنم !!!!!!!!!!!!!!! الناز جوجه تو رو چی صدا کنیم دیگه الان نه تمشک نه لیمو حسابی بزرگ شده. بوسسسسسسسسسس برای دوتاشون ماماناشون .

از این مدتی که نبودم هیچی نمیگم . چون اینقدر ضد حاله ، حال همگی گرفته میشه..........
فقط از برادرم بگم که بهتره از بیمارستان آوردیمش خونه ولی فعلا استراحت مطلق تا آخر هفته دوباره بره بیمارستان عکس و آزمایش و .... تا ببینن رو به بهبوده بانه؟ براش خیلی دعا کنید.

راستی تولد مهر ماهی هامون هم خیلی مبارک. البته با تاخیر دیگه امروز دوم آبان ماهه.

از امروز هم گل دخملی من رفته مهد کودک و از این جریان بیشتر نمینویسم چون الان هم که دارم یادآوری میکنم گوله کوله اشک میریزم و همه اطرافیان دارن منو نگاه میکنن.

راستی الینا الان یه هفته هست که خیلی خیلی بد غذا میخوره یعنی تقریبا نمیخوره فکر کنم داره دندون در میاره یعنی در آورده سه تا دندون کرسی (نمیدونم اسمشو درست نوشتم یا نه؟) بعد از یکسالگی که الینا 8 تا دندون داشت دیگه دندون در نیاورد تا 2 هفته پیش که این عقبیا شروع شده و داره از انتها در میاره.

تو صحبت کردن هم دخملی خیلی پیشرفت کرده . مثلا پیشی رو اینقدر قشنگ میگه که هر کی ندونه کاملا فکر میکنه تمام کلمات رو به این درستی ادا میکنه و همینطور شیر (شیشه شیرش رو میگه ). و خیلی کلمات دیگه و بیشتر کاراش رو دیگه با کلام ما رو متوجه میکنه نه با اشاره. راستی یه چیز خنده دار اینکه تا بانک رو میبینه میگه باک باک و به طور معجزه آسائی بانک ها رو تشخیص میده و من واقعا موندم تو این کار که از کی یاد گرفته به همسری میگم اینشم به خودتون رفته اینقدر پول دوستید( چشمک) و اونوقته که شوشو چپ چپ نگاهی میکنه ها. و راستی هزار تا کارت و ... جلوش بذاری عابر بانک ها رو جدا میکنه میگه باک باک. و خلاصهههههه من میمیرم براش و واقعا روز به روز بیشتر عاشقش میشم.

خوب بازم میام . راستی چرا اینجا اینقدر سوت و کور شده؟ دلم برای همتون خیلی خیلی تنگولیده
سلام سلام

خووووبین؟؟؟؟؟؟؟؟

نتووونستم زیاد بخونم فقط دیدم که مووونای عزیزم دوووباره مامان شده.............عزیزم ....................کلی ذووق در کردم واست

هما جوونم اس ام است نصفه نیمه اوومد....کار خووبی کردی که الینا رو گذاشتی مهد....می دوونم الان چه حالی داری...یه هفته صبر کنی دیگه الینا خوودش با خنده میره مهد...تازه دخترا به نظرم راحت تر انس می گیرن...من تو مهد باربد اینا هی می بینم پسرا با گریه زاری میرن ولی دخترا با خنده و شادی..نگران نباش عزیزم...سعی کن خودت قوی باشی و صبحها حست را بهش منتقل نکنی مگرنه اوونم دو دل میشه...خیلی محکم برو تحویلش بده....اگه مغازه ای چیزی کنارش هست اول برو براش یه قاقا لی لی بخر بعد ببرش ....
سلام به همه...

وبلاگ ما آپ شده خاله ها بدویید... البته با تشکر از مونا و همای عزیزم که همیشه به ما لطف دارند... خودتون و نی نی های گلتونو می بوسم...

وای خدا این الینا خیلی باهوشه ماشالا...

موناجون خیلی باید مواظب باشی تا حس حسادت ساریناجونمو تحریک نکنی ... کتابهای زیادی در مورد ورود بچه های دوم هست حتماً بخونشون تا ایشالا به مشکلی برنخوری...

نوشین بداخلاق!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چه عجب...
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
وای مامان آرشا مردم از این همه عشقولانه....امیدوارم همیشه و همیشه و همیشه زیر سایه پروردگار خودت و همسرت و آرشا و خواهر و براد ر آرشا سالم و شاد و خوش زندگی کنین....

کی گفته نوشین بد اخلاقه؟ نوشین خوش اخلاق ترین، ریلکس ترین و خونسردترین مامان تیر ماهیه باور کن مامان آر شا بعضی وقتا از بی خیالی اش می میرم از خنده و عاشق اخلاقشم که غیبت نمیکنه اما من تا دلت بخواد غیبتش رو می کنم می تونی از فرانک بپرسی !!!!

ها ها هاها!!!!