2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کوفتچی مگه خودتون تو محلتون دختر ندارین که میختدین ؟! عجبا

ولی گاهی وقتا میگن اگه این بزرگ بشه و زن یه ایرانی بشه چه شود . ههههههههههههههه

ای سمیرای شر ! الان هما میاد حالتا میگیره ایا محبوبه خانم مادر زن سهن الان خدمتت میرسه .

مارسیم خودش اندام صحبت میکنه . ههههههههههههههههههه بالاخره طلسمش شکسته شد امشب رفتیم دوچرخه را خریدیم. البته هم دوچرخه هست هم اسکی . یه دست لباس ورزش هم گرفتم از این پلاستیکیها . ببینم نتیجه میده یا نه .
سلام به همه

مارسیم مبارکاااااااااااااا باشه مادر

وای نگران هما نباشید احتمالا" دیده از بقیه عقبه شبانه روزی داره شیشه ها رو پر میکنه میزاره تو فریزر واسه روز مبادا

ولی جدی هما بیا یه خبری بده

زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام
اگه دعوام نکنین عازم منزل مادر شوهر هستیم با کمال شرمندگی......
می خوام سهند و بذارم برم ابروهامو صفا بدم اگه خدا بخواد شدن پاچه بزی اساسی!!!!!!!
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
سلام به همگی.

فقط اومدم بگم من از فردا تا سه شنبه آینده در بلاد شمال کشور هستممممممممممممم. هورااااااااااااا. واقعا دارم از خستگی می میرم.... یعنی هممون داریم از خستگی می میریم خصوصا کیمیا.... می رم یه آب و هوایی تعویض کنم و برگردم....

تعطیلات به شماها هم خوش بگذره.... زیاد هم رهاااااااااااااا و ریلکسسسسسسسسسس نکنین ها (چشمک!!)

فعلا بای و بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس.
سلام به همه مامانهای مهربون.
پست ها رو نخومدما تو مایه های ...... گیجه هستم امتحاناتم شروع شده خیلی استرپ(استرس) دارم . انقدرکه حرص می خورم درس نمی خونم!!!!! تورو خدا برام دعا کنین درسام پاس شده قول میدم از ترم دیگه از اول ترم درس بخونم (امتحانات ترم قبل هم همینو میگفتم!!!!)
دوستون دارم + روی ماه همتونو می بوسم = به امید دیدار