2777
2789
عنوان

شوهرم رفت برا همیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 6458 بازدید | 139 پست
چقد گریه کردم الان با این حرفت کاش بمیرم و اون روزو نبینم 

برمیگرده .ببین الان کاری نکن. محکم باش اگه خونوادت پشتت هستن که عالیه.دیگه زنگ نزن التماس نکن.برو حکم ترک انفاق و نفقه بگیر اگه نمیده.مهریه ات رو بذار اجرا.همین سوره و ایه هایی هم که بچه ها میگن بخون.بچه هاتم تا میتونی سرگرم کن.فعلا فقط بسپار به خدا😞

به خاطر خودش که التماس نمیکنه وقتی بچه با بغض میگه بابا کو با حسرت تو پارک به پدر بچه های دیگه ...

میدونم. ولی اون لحظه مرد فکر نمیکنه بخاطر بچست. میگه میخواد یکاری کنه ک من نرم. بخدا اگ من جای استارتر بودم از لحظه ای ک وارد خونه شد اخمام تو هم بود. خودم دست بچمو میگرفتم میزدم بیرون. بهش پیام میدادم ک جلو دادگاهم. اومدم شکایت و مهرمو بذارم اجرا. خسته شدم از این زندگی. البتهههههه شرایط فرق داره اگ پولداره و میتونه مهریه بده و واقعا دلش جای دیگست اون دیگه بحثش جداست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر تورو با شوهر کی مقایسه کردم؟من حرفی از شوهر زدم؟میگم مادر نمیتونه از بچش بگذره  وا....

وقتی منظورم رو نگرفتی پس ریپ نکن، مادر نمیتونه اما پدر میتونه نه؟ 

زنان-علیه-زنان-نباشیم# 😏

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
میدونم. ولی اون لحظه مرد فکر نمیکنه بخاطر بچست. میگه میخواد یکاری کنه ک من نرم. بخدا اگ من جای استار ...

خیلی از حرفت خوشم اومد افرین

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃

ببخشید عزیزم ولی تاپیکهای قبلی تو خوندم به نظر من شما افسردگی شدید داری و اصلا یک مادر شاد نیستی من اصلا به رفتارای بد شوهرت کار ندارم ولی حداقل به خودت و بچه هات فکر کن هیچ بچه ای یک مامان عصبی نمیخواد حتما پیش مشاور یا روان شناس برو و اینکه نصف این رفتارها و تنشهات به خاطر بیکاری تو خونست سعی کن یک کاری برای خودت تو خونه درست کنی که هم درآمد داشته باشی هم کمتر رفتارهای شوهرت اذیتت کنه خیلی سریع  یک فکری به حال زندگیت بکن

حالا اون آیه رو درست کردی انجام دادی شوهرت سریع برگشت؟

اره بابا کاره همیشگیمه ..با فلفل و اسفند سوزوندم .تو غروب باید باشه

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
رفتنش ب  کنار ابروریزی ک میکنه چی مطمعنم ۱۰۰ درصد رفته خونه فامیلاش وااای نمیدونی اونا بفعمن چی ...

ول کن بابا چه آبروریزی. اینو مطمئن باش من بارها دیدم که میگم خدا هم گفته اولا ابرو دست خداست دوما کسی بخواهد آبروی یه مسلمان و ببره اول ارز همه خدا آبروی خودشو میبره

خدایا ناامیدم نزار
بچه ها اس داد بهم ک خسته شدم از پیده روی سوییچو پیدا کن چی بگم

بگو بیا خونه عزیزم .هوا گرمه اذیت میشی عصر برو

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
اره بابا کاره همیشگیمه ..با فلفل و اسفند سوزوندم .تو غروب باید باشه

میشه بگی چیه؟ من شوهرم سرده باهام دوست داشتنشو به زبون نمیاره. یه دعایی سراغ نداری رابطه امون گرمتر و عاشقانه بشه🙏

👑
استارتر شرایطت مثل یک ماه پیش منه ببین چقد تاپیک زدم که شوهرم رفته و خونه رو ترک کرده.من وسابل خونه ...

الان بهم پیام داده سوییچو پیدا کن خسته شدم از پیداه روی چی بگم