شوهرم گذاشت رفت از خونه گفت دیگ نمیخوام ببینمت ی هفته نیومده بود دیشب اومد خوابید رفتم کلی منتشو کشیدم پسم زد صبح بیدار شد بره سوییجشو قایم کرد شده بود مثل دیونه ها کل خونه رو بهم ریخت اخرم شار ژ رشو برداشت رفت گفت دیدار ب قیامت حتی بچشم پرت کرد اونور میدونم دیگ برنمیگرده اخلاقشو میدونم الان میره خونه اقوام اونا بعهمن تمومه دیگ ابروبی تو ابن شهر برا من نمیزارن همه جا پر میکنن ب پدر و مادرم تیک میندازن نمیدونم چیکار کنم الان فقط دارم گریه مبکنم نمیخوام ب خانوادم بگم چیکار کنم بچه ها دارم دق میکنم بنظرتون بهش ز بزنم اگ بزنمم نمیاد دلم بحال دو تا بچه هام میسوزه بگید چیکار کتم شوهرم وقتی دعوامون میشه کل شهرو پر میکنه
چقد گریه کردم الان با این حرفت کاش بمیرم و اون روزو نبینم
برمیگرده .ببین الان کاری نکن. محکم باش اگه خونوادت پشتت هستن که عالیه.دیگه زنگ نزن التماس نکن.برو حکم ترک انفاق و نفقه بگیر اگه نمیده.مهریه ات رو بذار اجرا.همین سوره و ایه هایی هم که بچه ها میگن بخون.بچه هاتم تا میتونی سرگرم کن.فعلا فقط بسپار به خدا😞
به خاطر خودش که التماس نمیکنه وقتی بچه با بغض میگه بابا کو با حسرت تو پارک به پدر بچه های دیگه ...
میدونم. ولی اون لحظه مرد فکر نمیکنه بخاطر بچست. میگه میخواد یکاری کنه ک من نرم. بخدا اگ من جای استارتر بودم از لحظه ای ک وارد خونه شد اخمام تو هم بود. خودم دست بچمو میگرفتم میزدم بیرون. بهش پیام میدادم ک جلو دادگاهم. اومدم شکایت و مهرمو بذارم اجرا. خسته شدم از این زندگی. البتهههههه شرایط فرق داره اگ پولداره و میتونه مهریه بده و واقعا دلش جای دیگست اون دیگه بحثش جداست
ببخشید عزیزم ولی تاپیکهای قبلی تو خوندم به نظر من شما افسردگی شدید داری و اصلا یک مادر شاد نیستی من اصلا به رفتارای بد شوهرت کار ندارم ولی حداقل به خودت و بچه هات فکر کن هیچ بچه ای یک مامان عصبی نمیخواد حتما پیش مشاور یا روان شناس برو و اینکه نصف این رفتارها و تنشهات به خاطر بیکاری تو خونست سعی کن یک کاری برای خودت تو خونه درست کنی که هم درآمد داشته باشی هم کمتر رفتارهای شوهرت اذیتت کنه خیلی سریع یک فکری به حال زندگیت بکن
حالا اون آیه رو درست کردی انجام دادی شوهرت سریع برگشت؟
اره بابا کاره همیشگیمه ..با فلفل و اسفند سوزوندم .تو غروب باید باشه
دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است❤
رفتنش ب کنار ابروریزی ک میکنه چی مطمعنم ۱۰۰ درصد رفته خونه فامیلاش وااای نمیدونی اونا بفعمن چی ...
ول کن بابا چه آبروریزی. اینو مطمئن باش من بارها دیدم که میگم خدا هم گفته اولا ابرو دست خداست دوما کسی بخواهد آبروی یه مسلمان و ببره اول ارز همه خدا آبروی خودشو میبره
بچه ها اس داد بهم ک خسته شدم از پیده روی سوییچو پیدا کن چی بگم
بگو بیا خونه عزیزم .هوا گرمه اذیت میشی عصر برو
دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است❤