2777
2789

بچه ها تا میام اروم بشم و زندگیم روال یک اتفاقی میفته همش استرس دارم خیلی میترسم 

خدایامرسی بابت همه چیز😍

حتما گلم ولی عزیزم همین افکار بد خییلیییییی بدترت میکنه تا فکر خودت رو خووووب و اروم نکنییی نمیتونی موفق شییی

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما گلم ولی عزیزم همین افکار بد خییلیییییی بدترت میکنه تا فکر خودت رو خووووب و اروم نکنییی نمیتونی ...

راست میگی خیلی افکارم بد شده اخه همش استرس دارم نکنه شوهرم کاری کنه حرفی بزنه دعوا بشه تنش بشه بین من و خانوادم و اون

خدایامرسی بابت همه چیز😍
راست میگی خیلی افکارم بد شده اخه همش استرس دارم نکنه شوهرم کاری کنه حرفی بزنه دعوا بشه تنش بشه بین م ...

این حس بد بدتر تورو و شوهرت رو میکشونه به خمون سمت و بدتر باعث میشه همچین موقعیت هایی پیش بیاد

ما و بعضی بچه های سایت دوره جذب گذاشتیم تو  تلگ رام کنار هم حال خوب رو تمرین کنیم

دوست داشتی بیا کلمممم

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
میشه ادرس چنل بدی

https://t.me/joinchat/MboRIRUVkAMJosSJZtz41w