2777
2789
عنوان

فروشنده زن 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 42 پست
چرا راضی نیستی؟😐 شوهر من دوتا فروشنده زن داره 😶

از خودش مطمئنم

چون خودشم قراره مغازه باشه و بلخره بیکار میشن و کلا از اون خانم میترسم ک نمیدونم کیه😁😂 حسودی و این حرفا

زخم‌هایش را بوسید و از خودش بابت تمام آن‌ها عذرخواهی کرد،  زندگی‌اش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه سوال تا کی می خوای دنبالش بیوفتی و چهار چشمی بپاییییش ؟           آیا م ...

ن دوستم بحث پاییدن نیس

من کنار اومده بودم

چون چندین بار شاهد این بودم خانما جلوی من نخ میدادن

این افکار میدونم ازارم میده

زخم‌هایش را بوسید و از خودش بابت تمام آن‌ها عذرخواهی کرد،  زندگی‌اش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴
نه من دیدم دوتا مرد بابا بیخیال بگو فروشنده مرد بیار خودشم که زیاد اونجا نیست هی دوتا باشن

چرا دگ‌همین یک شغل رو داره

و خودشم مغازه میشه

بله نطر شماهم قابل احترامه💟 ب این جهت من نیمه نامزد استفاده میکنم "نه نامزد" ک مثل بقیه دوستی های ...

خداروشکر         بازهم  صدبار  خداروشکر           که هنوز         هستن کسایی که  می دونن باید مقید رفتار بکنن و خانواده ها رو درجربان بگذارن

خداروشکر         بازهم  صدبار  خداروشکر         &n ...

قوربان شما

بخاطر شرایط اقتصادی همش عقب میوفته

خدا کمک کنه جوون هارو  

قوربان شما بخاطر شرایط اقتصادی همش عقب میوفته خدا کمک کنه جوون هارو    

چند سالته      ایشون چند سال شون ه
ان شالله خدا کمک تون بکنه             خدا حتما کمک میکنه      خودش قول داده من شرایطش رو جور میکنم

چند سالته      ایشون چند سال شون ه ان شالله خدا کمک تون بکنه      &nbs ...

من ۲۰

ایشون امسال میشن۲۳

واقعا دیگه خسته شدیم از این شرایط

ایشون خیلی تلاش میکنه 

اما همه چی گرون تر و ...

از خودش مطمئنم چون خودشم قراره مغازه باشه و بلخره بیکار میشن و کلا از اون خانم میترسم ک نمیدونم کیه ...

بیخیال بابا😶

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیخیال بابا😶

همه میگن فروشنده زن نیاره 😆

مامانمم میگه

موندم دگ :||

من ۲۰ ایشون امسال میشن۲۳ واقعا دیگه خسته شدیم از این شرایط ایشون خیلی تلاش میکنه  ...

خب سنش کم ه       خیلی بهش فشار نیاد یه وقت بِبُره و طاقتش  طاق بشه       می دونم خیلی سخت تون ه        ولی سعی کن     هواش رو داشته باشی و بیشتر کمک حالش باشی   تا سختی ش کمتر بشه        اون الان سنی نداره و کم تجربه است    (وهمین طور خود شما)  ممکن تو این فشار  کم بیاره   یا از این فشارها عصبی بشه و چیزی بگه و ناراحتی بوجود بیاره        سعی کن درکش کنی  
هرچند اون الان چون تو احتمالا جلوی خودت رو گرفتی و کانالیزه رفتی جلو  برای اینکه به تو برسه و زندگی ش رو شروع کنه  حاضر همه کار بکنه (که امیدوارم همین کار رو کرده باشی و وا نداده باشی و تشنه نگهش داشته باشی > اینجوری زودتر میرید سر خونه و زندگی تون)        

خب سنش کم ه       خیلی بهش فشار نیاد یه وقت بِبُره و طاقتش  طاق بشه     ...

ممنونم از حرفات🌷

اره حدودا ۴ ساله که بخاطر من بفکر شغل و.. اینا افتاده

گاهی میگه مسئولیت هاش بیشتر از سنشه

واقعا همینطوره و دغدغه هاش

قرارمون یکسال یا نهایت دوسال دیگست

من گاهی خسته میشم فشار اطرافیان هم هست

اونم همینطور کاری از دستمون برنمیاد تا بگیم شرایط خوب میشه

همه میگن فروشنده زن نیاره 😆 مامانمم میگه موندم دگ :||

شغلش ایجاب میکنه دیگه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏