2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیزی نبود که  من ۲۰ صفحه خوندم به این نتیجه رسیدم که من از استارتر بیشتر صرفه جویی میکنم به جا ...

دقیقاً منم گاهی خیلی صرفه جویی میکنم اما بعضی مواقع هم از دستم در میره و بعد که فکرشو میکنم میبینم چه خرجایی کردم😁

دارم تلاش میکنم خوشحال ترین باشم😊
چیزی نبود که  من ۲۰ صفحه خوندم به این نتیجه رسیدم که من از استارتر بیشتر صرفه جویی میکنم به جا ...

نگو اینو😂😂😂 اسی شماله شمالم ارزونی هست مثل ماها نیستن که

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
ای بابا

بجااااان خودم اگ چاخان کنم 😂 اون روز اتفاقاً شوهرم میگف باورت میشه انقد بدهی دادیم 😂 

البته چند ماهی هس ک مدیریت دست منه . حالا همه خانوما مدیر شدن واس من😂 . ولی یه حسن مدیریت زن میدونی اینه ک دیگه میدونه چقد بودجه هس تا آخر ماه پس یه مقدار از اون فانتزیاش میاد بیرون و واقع بینانه خرج میکنه. البته من با خرج کردن مخالف نیستم ولی ب وقتش  . البته ما سه ساله پیش ینی همون موقع ک عروسیمون بود خونمونو ساختیم . تازه اگ این مستاجر بیعار یه تکونی ب خودش میداد و بلند میشد از طبقه پایینمون ما خیلی جلوتر بودیم الان 😩 ولش خدا خودش ب همه کمک کنه 

@نی_نی_یار_5  

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥
بجااااان خودم اگ چاخان کنم 😂 اون روز اتفاقاً شوهرم میگف باورت میشه انقد بدهی دادیم 😂  البته ...

خیلیم خوب😂 افرین بهت

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم