2777
2789
ولی من حس خیلی بدی بهش دارم به نظرم ازا ین دخترایی که آدمو میخورن و نمیشه باهاشون منطقی حرف زد

نباید قضاوت کرد عزیزم شما حتی یکبار هم باهاش هم کلام نشدی 😄😄

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی متن زیرسو خوندمو فیلم رو نگاه کردم اشکام درومد نمیدونم چرا..

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
نباید قضاوت کرد عزیزم شما حتی یکبار هم باهاش هم کلام نشدی 😄😄

عزیزم شما حتی یک بار هم باهاش هم کلام نشدی     انقدر طرفدارشی!!!!!!!!!!!

من برهنگی شو گفتم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
عزیزم شما حتی یک بار هم باهاش هم کلام نشدی       انقدر طرفدارشی!!!!!!!!!!! من برهن ...

من بر اساس فیلم هاش و نوع بازیش ازش خوشم میاد از اول گفتم خوشگله خوش اندامه بازیگر خوبیه خب اینا بر اساس فیلم‌هایی هست ک دیدم ازش 

درمورد رفتارش چیزی نگفتم 

گفتم‌ عقایدش با من متفاوته ولی  دلیل نمیشه نقدش کنم   برهنگی ش هم ب من ارتباط نداره چون داره طبق افکارو  آرا خودش زندگی می‌کنه 

منم طبق عقاید خودم 

ایشون بازیگره منم در حوزه بازیگری در موردش حرف میزنم

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
من بر اساس فیلم هاش و نوع بازیش ازش خوشم میاد از اول گفتم خوشگله خوش اندامه بازیگر خوبیه خب اینا بر ...

فکر میکنم عقایدمون با هم متفاوته عزیزم

ولی در کل  در مورد افراد وطن فروش و وقیح نباید به اسمممممم  موفقیت شغلی کسی ، ازش تعریف کرد به نظر من کلا باید رهاش کرد

مثل اینکه کسی دزدی کنه تمجیدش کنیم که چقدر تو کارش زبده است آفرررررررین! نتیجه ی اخلاقی پس چی میشه!!!!!!!!

فکر میکنم عقایدمون با هم متفاوته عزیزم ولی در کل  در مورد افراد وطن فروش و وقیح نباید به اسممم ...

بله عقایدمون متفاوته 

از نظر من رامبد جوان و ازاده نامداری وطن فروشو متظاهرن 

از ی طرف پول بیت المال رو میگیرن از ی طرف ب اون مسائلی ک ازش دم میزنن پشت پا میزنن خارج از کشور 

اما گلشیفته از نظر من شریف تره ب این فضا اعتقاد نداشت رفت ک طبق عقیده خودش زندگی کنه 

این اصلا بد نیس 

حتی اگر خلاف عقاید من باشه

بله عقایدمون متفاوته  از نظر من رامبد جوان و ازاده نامداری وطن فروشو متظاهرن  از ی طرف پ ...

من با اون دو نفر هم ابدااااااا موافق نیستم

ولی حاضر نیستم تحت هر شرایطی از هرزه با هر بهونه و عنوانی دفاع کنم

بای.

من با اون دو نفر هم ابدااااااا موافق نیستم ولی حاضر نیستم تحت هر شرایطی از هرزه با هر بهونه و عنوان ...

راستش من چون نماز میخونم‌از قضاوت در مورد دیکران ب این صراحت واقعا بیم دارم 

کما اینکه امام صادق هم دوستشون رو‌ از به کار بردن چنین واژه ای در مورد کسی بشدت منع کردن 

شب خوش بای