2777
2789
عنوان

اسم دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 32 پست
خدا خیرتون بده.نمیخواستم اخم تخم کنم ولی به دلم نبود

خداروشکر که شوهرت باسلیقه تر از خودته. افرین به انتخاش

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر که شوهرت باسلیقه تر از خودته. افرین به انتخاش

تنها دلیلش برا انتخاب این بود ،ما دو تا بچه از دست داده بودیم این سری که می رفتیم دکتر کوچه روبروی مطب نیلوفر بوده اسمش،شوهرم گفت که تو دلم گفتم اگه بدنیا بیاد اسمشو بذاریم نیلوفر

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار

ببخشیدا طرف 9 ماه سرویس شده زاییده بعد بقیه میان اسم میزارن بهش زور میاد خب 

ولیییی نیلوفر اسم قشنگیه و این مهمه که اینقدر نظر همسرت برات ارزش داشته که به انتخاب خودت ترجیحش دادی و خودت انتخاب کردی نه اینکه مجبور شده باشی پس راضی و خوشحال باش بخاطر این اسم قشنگ و اون احترامی که بینتون هست 

قدرت انتخاب داشتم ولی شوهرم دلش میخواست.

منم‌ اسم بچه اولم را شوهرم انتخاب کرد درکت میکنم ولی نیلوفر اسم خوبیه هر چی نیلو دیدم خودشم  قشنگ  بوده 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
منم اگه دختردارشدم نیلوفرمیزارم.آخه مهداچیه

ایشالا دختر دار هم میشی،حالا چ نیلوفر چ مهدا مهم اینه نامدار و کامل بار بیاد

تنها دلیلش برا انتخاب این بود ،ما دو تا بچه از دست داده بودیم این سری که می رفتیم دکتر کوچه روبروی م ...

خیلیم زیباست 😍😍😍😍

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

ببخشیدا طرف 9 ماه سرویس شده زاییده بعد بقیه میان اسم میزارن بهش زور میاد خب  ولیییی نیلوفر اسم ...

ممنون بانو،همسرم بخاطر من از خیلی چیزها تو زندگیش گذشت منو با چندین بیماری قبول کرد در همه سختی ها پا به پام بود و اعتراضی نکرد.منم تنها کارم این بود بگم هر چی شما میگی

مهدا آرامش شب مهرا از تبار خورشید

عزیزم،مهدا که عربیه... مهرا هم به اون معنی که جدیدا مینویسن نیست... اگه یه نگاه به لغت نامه دهخدا بکنی میبینی که اسم یه شهرکه... ولی نیلوفر هم زیباس هم اصیل، هم معنای فوق العاده زیبایی داره😍شک نکن نیلوفر زیباتره❤️😘

عزیزم،مهدا که عربیه... مهرا هم به اون معنی که جدیدا مینویسن نیست... اگه یه نگاه به لغت نامه دهخدا بک ...

ممنون بانو،ته دلم میگم قدیمیه.ولی وقتی صداش میزنم اهنگ زیبایی داره

ممنون بانو،ته دلم میگم قدیمیه.ولی وقتی صداش میزنم اهنگ زیبایی داره

خواهش میکنم😍عزیزم، این حرف خوبی نیست جدیدا رواج پیدا کرده که میگن اسم قدیمیه... مگه اختراعه که جدید باشه؟ اتفاقا اسم باید با محتوا و مسما و اصیل باشه که نیلوقر هست😘😍❤️