2777
2789
همسايمون ني ني تو دلش بود دوس داشت چشاش رنگي بشه يعني ٩ ماهو كلا پيش منو مامانم بود فقط از دسته ما ...

خخخخ 

من  بابابزرگم چشاش ابی بود 

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رنگ چشم خودت خیلی خوشگلتر از شوهرته چیه انقد عاشق چشم رنگیین همه!

منم چشم رنگی دوس ندارم

برام عجیبه بعضیها دوس دارن البته استارتر خدا همسرتو بهت ببخشه

نظر شخصیمو گفتم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
بقران هیچ ادیتی نکردم چون زوم شده شاید یکم غیر طبیعیه

نه اسی با تو نبودم

یکی عکس گذاشت اونو رپلای کردم ک سریع عکسشو پاک کرد.

با شما نبودم عزیزم❤❤❤

من آلوده ام اما نجاتم نده،که آلوده بودن به تو پاکیه...
همسايمون ني ني تو دلش بود دوس داشت چشاش رنگي بشه يعني ٩ ماهو كلا پيش منو مامانم بود فقط از دسته ما ...

😐😐😐😐چه جالب‌

اینکه کپه شما شده 

اونم‌بچه همسایتون‌‌  😳

شما در ژنتیک بچه‌چجوری دخالت کردی

خرافات# نگیم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز