2777
2789
پیشنهاد شگفت انگیز داشت من خیلی خرید میکنم مخصوصا لباس زیراش خوب بود

منم پاور بانک و هدفون و چادر مسافرتی تا حالا خریدم

.خیلی راضیم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خوب تو که تحویل گرفتی کالا رو دوباره زنگ بزن بگو کالایه تحویل گرفته رو میخوام مرجوع کنم اون روش ...

اخه بهش گفتما امروز به دستم رسیده

باشه پس دوباره میزنم

این اولین باره که جنس متفاوت میفرستن تاحالا راضی بودم

اشکال نداره گاهی پیش میاد♥️♥️

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
تهران و شهرستان نداره  کلا بالای ۱۵۰ تومن ۸ تومن هزینه پست داره هر جا که باشی

خب عزیزم من که تهرانم سر خیابون فلان جنس رو x رقم میفروشه....از دیجی بخرم باید رو هر جنس۸ تومن حق ارسال هم بدم چکاریه!!! تازه با این نرخا که هرروز میره بالا جنس تو مغازه که خیلی وقتا خرید قبله قیمتش پایینتر از دیجیه که هرروز قیمتاش با بازار بالا میره!!!!

ولی شهرستان اینطور نیست مغازه هایی که از تهران جنس میارن، هزینه حمل و نقل رو روش میکشن ودرحالت عادی از تهران گرونتره پس دیجی توی شهرستانها بهتر جواب میده تا تهران

گفتم که تو تهران باید خیییلی خوش شانس باشی بتونی خریدی ازش بکنی که واقعا بیارزه😊

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
پولشو دادم اخه، تازه امروز دستم اومد گرفتم اوردم خونه واکردم دیدم رنگش اونی نیس ک من سفارش دادم

چه جالب. منم هفته پیش ساک ورزشی بنفش سفارش دادم صورتی آوردن. زنگ میزنی پشتیانی خدمات پس از فروش میگی میخوای مرجوع کنی یک روز و ساعت ست می کنه میان میبرن. برای من بردن پولش رو هم ریختن

با موبایل نمیتونی مرجوع کنی. حتماً باید کامپیوتر باشه. درخواست مرجوعی رو ثبت میکنی با عکس و علت مرجوعی. رو موبایلت تایید میاد، خود مامور دیجی کالا میاد ازت تحویل میگیره، رسید میده تا دو روز بعد هم پول به کارتت واریز میشه.من تا حالا دو بار مرجوع کردم.