2777
2789
عنوان

چرااعضای خانواده همسرم اینقدر زیبان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 90 پست
عکس از تک تک اعضای خانوادشون+شوهرت

شناسایی میشم آخه

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خیلی ممنون😂

آخه اول صبحی یه لحظه فک کردم شایدخانواده شوهرت زشتن تاگفتی خیالم راحت شدخداخیرت بده😂

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
خانواده شوهرمنم کلا سفید و خوشگلن فقط من توشون سبزه ام

الان همه سبزه ها ترورت میکنن😁 فقط شانس بیاری پر بازدید نشه که تا چند روز ریپلای میشی😂

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

خیلی بده دیگه جذاب و با نمک خوبه نه صرفاً زیبا

زیبایی ملاک جذب نیست مطلقاااا

کاریزما و جذاب بودن ملاکه خواهر شوهر بزرگم واقعا دل نشینه ولی اصلا زیبا نیست

زن برادرم خیلی زیباست،ولییییی اصلا به دلت نمیشینه

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
خودت چطوری هستی؟؟اخلاق شوهرت؟

اخلاق شوهرم که افتضاحه😂😩خودمم خوبم بدنیستم😊

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤
خیلی بده دیگه جذاب و با نمک خوبه نه صرفاً زیبا زیبایی ملاک جذب نیست مطلقاااا کاریزما و جذاب بودن م ...

دقیقا😊

باور_نمیکنم# تاعکس نبینم😃😃😃

باورکن،بااااورکن😃

چرا خب

دارین میگین همه سفید و خوشکلن بجز من که سبزه ام یعنی سبزه ها خوشکل نیستن😄 برا همین سبزه ها بهشون بر میخوره

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
به قول مادر بزرگم ،، آسمون ب اون بزرگی گوشه اش نوشته هر که یارش خوشگله جاش تو بهشته

نه بابا😂😂😂اون برای وقتیکه اخلاق داشته باشه

آخه اول صبحی یه لحظه فک کردم شایدخانواده شوهرت زشتن تاگفتی خیالم راحت شدخداخیرت بده😂

حالابافراق بال بروبه کارات برس😂😂😂😘

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز