2777
2789

بوخودا😄خیلی زیبان،تعدادشون زیاده،اماکوچکترین ایرادی ندارن،هم خواهراش،هم برادراش،خودشم خیلی خوش چهره است وصدالبته خوش هیکل،حالابغیرازاوشون که همسرمنه بقیشون بسیاربه زندگیشون پابندن وآدمهایه خوبین😊یعنی از۲۰میشه بهشون ۱۸روداد،امایه ایراده بزرگی دارن اونم اینه اصلا،اصلاجذاب نیستن😐زیباییشون آدموجذب میکنه امابعدازنهایت یه ساعت آدم دیگه دلش نمیخوادباهاشون حرف بزنه حتی😐ولی کلابسیار،بسیار زیبان😬فقط خواستم درجریان باشید😌😂شمام آدمای اینطوری دوروبرتون هست؟

فان#  

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤

مرسی که مارودرجریان گذاشتی عزیزم😊

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده همسر منم همشون بور و سفید و خوش هیکلن ولی اخلاق صفر

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

الان کاملا تو جریانم و دارم میلرزم

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
مرسی که مارودرجریان گذاشتی عزیزم😊

خیلی ممنون😂

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤

تا عکس ندی قبول نیست

ولی این مورد که هستن افراد بسیار زیبا که اصلا جذبت نمیکنن رو زیاد دیدم

واقعا زیبان ولی حوصلتو سر میبرن

من‌ یه کودک درون شاد و شیطوون دارم به اسمویولت👩💜 لطفا باهاش مهربووون❤💖💗باشید😊

با اجازه استاتر خانما لطفا این تاپیک رو گزارش بزنید هر کی گزارش میزنه لطفا لایک کنه ممنون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2971483/عکس-کارنامه-کنکور-ارشد-خانما-راهنمایی-میکنید?postId=96684018

مامان نازنین و جوونم فوت شده برای شادی روحش صلوات میفرستیدلم براش تنگ شده