aylaaaaariii مدیر عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 1021 عنوان تخمک اهدایی | مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 23 پست در مورد تخمک اهدایی میخواستم بدونم کسی تا حالا اینجا با این روش صاحب فرزند شده کنجکاوم تجربش رو بدونم واسه منم صلاحه 1398/04/20 | 05:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرزده عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 5253 ممنون که جوابمو دادی.یعنی یک سال لازم نیست توی نوبت بمونیم؟من سن ام بالاست واقعا زمانی ندارم.پس ما خ ... خوب برات عکس میفرسته پسند کردی همون ماه امکان داره پریودش باشه و واسطه سیکل تشکیل جنین و شروع کنه نه مشکل ژنتیک نداشتمسعی کن گروه خونی انتخاب کنی که همخون خودت یا همسرت باشه 🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
Yazahra14 عضویت: 1396/01/22 تعداد پست: 958 خوب برات عکس میفرسته پسند کردی همون ماه امکان داره پریودش باشه و واسطه سیکل تشکیل جنین و شروع کنه نه ... ممنونم خیلی لطف کردی جوابمو دادی. پس خیلی هم معطلی نداره. خیلی خوبه.
پرزده عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 5253 ممنونم خیلی لطف کردی جوابمو دادی. پس خیلی هم معطلی نداره. خیلی خوبه. خواهش میکنم سوالی داشتی بپرس انشالله موفق بشی 🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
رعنا۸۸ عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 82 خواهش میکنم سوالی داشتی بپرس انشالله موفق بشی ببخشین عزیزم شما تخمک اهدایی کرفتین؟میخوام ببینم دونر تا چ حدی از نظر بیماری های ژنتیکی و سلامت روانچک میشه؟قیافه بچه و خلق و خوش قدر شبیه صاحب تخمک میشه چقدر شبیه دریافت کننده
پرزده عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 5253 ببخشین عزیزم شما تخمک اهدایی کرفتین؟میخوام ببینم دونر تا چ حدی از نظر بیماری های ژنتیکی و سلامت روان ... بله عزیزم گرفتم مشاوره ژنتیک که دونر من رفت ازمایشات هم چکاب کاملمعمولا سمت پدر میره یعنی ۹۹ درصد من دیدم به خانواده پدری میکشن مخصوصا دوقلوهای من 🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
رعنا۸۸ عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 82 بله عزیزم گرفتم مشاوره ژنتیک که دونر من رفت ازمایشات هم چکاب کامل معمولا سمت پدر میره یعنی ۹۹ درصد ... خدا حفظشون کنه براتونیه سؤال دیگه شما با کدوم دکتر اقدام کردین؟
پرزده عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 5253 خدا حفظشون کنه براتون یه سؤال دیگه شما با کدوم دکتر اقدام کردین؟ مممونم دکتر سهیلا عارفی 🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
golijan عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 55 مممونم دکتر سهیلا عارفی عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی سوال داشتم