77mani مدیر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 1442 عنوان منِ بی خونه | مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 105 پست خوشبحال اونایی که خوابن بخدا ازفکر پول پیش و اجاره خونه خوابم نمیبره😞😞😞، 1398/04/20 | 03:09 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهرراوه عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 1234 خونه ی خودم نیست منظورم خونه ای ک الان توشیم .مستاجرم میگم بخرید یه خونه کوچیک جای پایینتر
77mani مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 1442 طرفا اشکاوند دوره براتون؟ اره خیلی،کارشوهرم همینجاس
77mani مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 1442 آخه امام خمینی این همه پیش و اجاره چه خبره خونتون چند متره مگه؟ برو شهرک کوثر یا رسالت قیمتش خیلی ... رسالتم خب.الان زیر60تومن اینجا خونه نیست دیگه
77mani مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 1442 توی شهرک کاوه میتونی با این پول خونه پیدا کنی واقعا؟؟؟؟
حنانه۱۳۹۷۰ عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 3152 اصفهانیا شما میدونید اشکاوند منطقش چطوریه ؟؟؟؟؟؟ خوبه از چ نظر؟من ۲ ساله اینجامبدی ندیدم همسایه امون هم پسر دایی بابامه
ashdooooogh عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3717 بله شهر یا روستا ؟ یا شهرک ؟ با چقد میشه اونجا یه خونه خرید یه خونه کوچیکم باشه کافیه ؟ آپارتمانم داره؟ سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
ashdooooogh عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3717 خوبه از چ نظر؟ من ۲ ساله اینجام بدی ندیدم همسایه امون هم پسر دایی بابامه پرسیدم گلم امکانات واینا چطوریه سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
77mani مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 1442 آخه امام خمینی این همه پیش و اجاره چه خبره خونتون چند متره مگه؟ برو شهرک کوثر یا رسالت قیمتش خیلی ... 70متری
حنانه۱۳۹۷۰ عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 3152 شهر یا روستا ؟ یا شهرک ؟ با چقد میشه اونجا یه خونه خرید یه خونه کوچیکم باشه کافیه ؟ آپارتمانم داره؟ شما چقدر پول دارید حدودا؟آپارتمان ندیدم همش خونه اسآپارتمان تو اصفهانک داره ک ب مفت نمی ارزهتا چند متر قبل اشکاوند دست شهرداریهتا چند سال دیگه اشکاوند هم میفته دست شهرداریامکاناتش خیلی خوبه
77mani مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 1442 میگم بخرید یه خونه کوچیک جای پایینتر الان دیگ زیر چهار تومن هیجا نیست ،
حنانه۱۳۹۷۰ عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 3152 مغازه همه چیز داره خانه سلامت هم داره ۳ تا مسجد و مدرسه هم دارهخوبهتلفن هم کشیدن تازگیا
ashdooooogh عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3717 شما چقدر پول دارید حدودا؟ آپارتمان ندیدم همش خونه اس آپارتمان تو اصفهانک داره ک ب مفت نمی ارزه تا ... ما خیلی پول نداریم در حد یه خونه کوچیک میخوام .میشه بگید متری چنده سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
حنانه۱۳۹۷۰ عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 3152 ما خیلی پول نداریم در حد یه خونه کوچیک میخوام .میشه بگید متری چنده متری ۱ تومن حدودا