2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته 😢خیانت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 4203 بازدید | 106 پست

ببخشید داغونم بعداج میدم ،گذشت وبچه ام ۱ سالش شدم بازم یه صحنه دیگه با خواهرکوچیکم دیدم اینبارم من ساده بخاطر بچه ام گذشت کردم واونم هی انکار،  البته من مطمئنم که اشتباه نمیکنم پسرم به دنیا اومدخواهرم دیگه ۱۳ سالش بود چندروز اومد پیشم ولی این مرتیکه یه کارای میکرد من زائو میخواستم خودکشی کنم همش میرفت تواتاق خواهرم اصلا سرکار نمیرفت من اعتراض میکردم مینشست پیشم تا میرفتم دسشویی فورا میرفت تواتاق، جنجالی کردم خواهرمو فرستاد رفت ولی دیگه بهش اعتماد نکردم هیچوقت نزاشتم پیش اون تنها باشه من بخاطر بچه هام پیشش موندم ولی دیگه دوسش ندارم البته اون هنوزم انکار میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید داغونم بعداج میدم ،گذشت وبچه ام ۱ سالش شدم بازم یه صحنه دیگه با خواهرکوچیکم دیدم اینبارم من س ...

خیلیییی سخته من بودم یه لحظه هم باهاش نمیموندم پرتش میکردم بیرون از خونه .نباید گذشت میکردی حتی بخاطر بچت

دخترم توهمه زندگیمی عاشقتم.خوش اومدی به زندگیمون😍
ببخشید داغونم بعداج میدم ،گذشت وبچه ام ۱ سالش شدم بازم یه صحنه دیگه با خواهرکوچیکم دیدم اینبارم من س ...

چه شوهر اشغالی ولش کن عوضی رو

انسان باهوش از شکست خود استفاده میکند امااااااا انسان عاقل از دیگران

چقدر نامردي مه سكوت ميكني بخاطر خواهرت بايد جرش بدي

غلط ميكنه دست به خواهرت ميزنه 😡😡😡 

فردا اون بچه يه آدم افسرده ميشه چون تو بچگي مورد آزار جنسي قرار گرفته

شوهرت مشكل داره بچه بازه

آنرماله

توروخدا دوسش داشته باش

متاسفم كه با همچين آدم كثافتي هم خونه اي

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...

بچه هاتتتت؟؟؟؟ مطمنی بچه هات پیشش در امانن...

خدایا مغزم سوت کشید از حرفاتتت....

بخداوندی خدا ک بیغیرتی نزدی دستاش و قلم کنی و دندوناش و تو دهنش خورد کنی..... 

خدایااااا بفهمون ب بعضی از بنده های زنت ک اکه بخوان میتونن هرکسی و نابود کنن.... 

پشت بچه هات قایم شدی و داری با پستترین ادمی ک میتونست تو زندگیت باشه زندگی میکنی.... 

از تاپیک میرم ک تا ۱ثانیه دیگ چیزی بخونم مغزم میترکه

ب_بهونه# #فرزند_با_ادمهای_#پست_زندگی_نکنیم 

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️