راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من شوهرمو توخونه خودم بایه زن درحال رابطه دیدمشون الان از روی این اتفاق ۴سال گذشته ولی همیشه جلوی چش ...
وايييی عزيزم ميدونم چقدر عذاب کشيدی با ديدن اين صحنه، ولی به اين فکر کن که لياقت اون مرتيکه عوضی همون زن هرزه بوده و خداروشکر کن که همچين چيزيو با چشات ديدی تا راحت بتونی دل بکنی، خيليا سالهاست که ميدونن شوهرشون چيکارست ولی چون نميتونن مچ بگيرن تو برزخن، تو فکر کن رابطه دوتا حيونو تو خيابون ديدی، همينقدر راحت از کنار اين صحنه ام رد شو، اصلا اصلا حتی يه لحظه از فکر و وقت قشنگتو به اونا اختصاص نده
وايييی عزيزم ميدونم چقدر عذاب کشيدی با ديدن اين صحنه، ولی به اين فکر کن که لياقت اون مرتيکه عو ...
میدونی خواهری راستیتش شاید اون صحنه قسمتی باشه که عذابم بده ولی بیشتر این عذابم میده که واسه زندگیم چه هاکردم از جونم مایه گذاشتم که قسمت یکی دیگه بشه اون قسمت واسم درداوره
میدونی خواهری راستیتش شاید اون صحنه قسمتی باشه که عذابم بده ولی بیشتر این عذابم میده که واسه زندگیم ...
ميفهمم عزيز دلم، ولی به نظرم بهتر که برای زندگيت همه کار کردی و الان مطمئنی که طرفت لايقش نبوده، اگه کم کاری ميکردی اونوقت هم با خودت کلنجار ميرفتی که من کم گذاشتم که اين شد، الان وجدان و فکرت راحته از اين بابت و مطمئنم باش طرفت هيچ خيری از اون زندگی نميبينه،اينو زمان ثابت ميکنه
ميفهمم عزيز دلم، ولی به نظرم بهتر که برای زندگيت همه کار کردی و الان مطمئنی که طرفت لايقش نبوده، اگه ...
انشاالله عزیزم به امیدخدا منتظر اون روز هستم که چجوری دلم وخانوادم رو شکستن یه روز تقاص کارشونو بدن ومن وخانوادم شاهد اشکهای اونا باشیم فقط ازخدا همین و میخوام که بدونم هیچ کاری بی جواب نمیمونه