2777
2789
عنوان

اوناييكه شوهراشون هنوز نيمدن بيان تو...

| مشاهده متن کامل بحث + 3810 بازدید | 217 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واي منكه خونه مادرشوهرم شوهرم نباشه عمرا نميرم حتي وقتي يه هفته نباشه با اينكه اصرار ميكنن يبارم نم ...

بهترین کارو میکنی .منم این ماه میخوام مقابله کنم بگم نمیرم دعام کن قبول کنه خیلب تو عذابم

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️
٨/٥ اومد تيپ زد حسابي ٩ رفت يه جلسه ي كاري ١٠-١٢ داشت يكي ام ١٢/٥ تا ٣-٤ طول بكشه فكر كنم بنظرتون ...

میخوای جنجالیش کنی یه تایپک دیگه بزن

اللهم عجل ولیک الفرج ان شـــاءالله
٨/٥ اومد تيپ زد حسابي ٩ رفت يه جلسه ي كاري ١٠-١٢ داشت يكي ام ١٢/٥ تا ٣-٤ طول بكشه فكر كنم بنظرتون ...

جلسه نصف شب 😳

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
خيلي جدي وايسا نرو بنظرم

اره صد در صد تمام تلاشمو میکنم درستشم همینه که نرم

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️
احتیاط کن

مطمين سركارِ

ولي خسته شدم ازينهمه زياد كار كردنش

امشبم خيلي دادو بيداد كردم سرش

كه بيچاره فقط مهربوني كرد باهام و گفت شرمندتم

پشتم باش تا آخر امسال كه پشتمونه ببندمو تموم شه

اسى واقعا دوست ندارم اين حرفو بگم اما مطمئن باش شوهرت چاخان كرده هيچ جلسه اى اين موقع شب نيست 

واقعا باورت شده؟

شوهر من ساعت 9 جلسه ميزارن اعضا اعتراض ميكنن بعد الان ساعت 2؟

ساده_نباشیم#  

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

حق باتو  ولی همین دیر امدنا از مهر و محبت ها کم میکنه

رابطه ي زناشوييمون كه فعلاً خيلي خيلي بندرت شده

در حد دوسه ماه يبار

دايم محبت زبي و بوسه و مهربوني داره ولي خستگي تمام جونشو گرفته