2777
2789
عنوان

هوو های من😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 29 پست
نی نی سایت کار خودشو کرد، ادم اینجا چیزایی که میخونه، واقعا رو ضمیر ناخوداگاهش تاثیر می گذارد...

😔😞

دوستان حلال کنین..اگه خوبی دیدین محاله😐اگه بدی دیدین حتما حقتون بوده😐اگرم چیزی ندیدین خودتونو به یه چشم پزشک نشون بدین😐
لعنتی عوارض این فیلم هندی هاست😆

مخصوصا فیلم ترکیه ای

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا میدونی خدا بهت نشون نداده از خواب غفلت پاشی مواظب باش شاید هست یه چیزایی  میدو ...

بی شووور😂😂😂

نه خدا نیاره اون روزو چون اصلا نمیتونم با کسی شریکش بشم 😭

دوستان حلال کنین..اگه خوبی دیدین محاله😐اگه بدی دیدین حتما حقتون بوده😐اگرم چیزی ندیدین خودتونو به یه چشم پزشک نشون بدین😐
شب بود اونموقه داشتیم سر اینکه پیش کدوممون بخوابه دعوا میکردیم۰😭😭😭😭

واسه شوهرت تعریف کن بعد اگ خندید بپر روش کتکتش بزن

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
خواب بوپ یا فیلم سینمایی😂😂😂😂فقط اونجا ک پدر شوهرت گفته به رامین گفتم تو نمیتونی چندتا زن داشته ب ...

به خدا انقدرم واقعی بود....میگم وقتی بیدار شدم نزدیک بود خفش کنم 

منم شده گاها خواب میبینم  تا چند روز احساس حسادت دارم رو همسرم و همش گریه میکنم .خدارنصیب هیچ زنی نکنه

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
واسه شوهرت تعریف کن بعد اگ خندید بپر روش کتکتش بزن

انقد هرسم میده عوضی این خوابارو میبینم دیگه

مثلا هی میگه میرم بهشت خدا چهار صد تا حوری خوشگل مشگل بهم میده😑منم موهای سرشو دونه دونه میکشم

منم شده گاها خواب میبینم  تا چند روز احساس حسادت دارم رو همسرم و همش گریه میکنم .خدارنصیب هیچ ز ...

کلا تصورش مرگ باره

کلا تصورش مرگ باره

اره واقعا .خیرنبینه هرکس کانون خانواده هارومیپاشونه از هم 

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
اره واقعا .خیرنبینه هرکس کانون خانواده هارومیپاشونه از هم 

هزاررررر ویک تسبیحح الهی آمممین

هزاررررر ویک تسبیحح الهی آمممین

بلورت میشه من ماه بعد ای یو ای دارم اینقد نگرانم خدایا اگه بارداربشم نکنه شوهرم بلغزه  درحالی که ۴ساله داریم زتدگی میکنیم هیچ وقت ازش کوچکترین چیزی ندیدم

انقد هرسم میده عوضی این خوابارو میبینم دیگه مثلا هی میگه میرم بهشت خدا چهار صد تا حوری خوشگل مشگل ب ...

😂😂😂😂😂

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑