2777
2789
عنوان

بچه ها گند زدم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4535 بازدید | 40 پست
شرمنده ميكني عزيزم  قابل باشم براتون دعا ميكنم برا مشكل مالي و زيياد شدنش بشين به عالم سوره ...

باشه عزیزم حتما به خوبی تموم شد میگم..

چقدر خوبه همین فردا حل بشه..یک ماهه دارم استرس میکشم دیگه عاجز شدم گفتم به بچه ها بگم واسم دعا کنن شاید دعای یکیشون گرفت😔😔😔

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

باشه عزیزم حتما به خوبی تموم شد میگم.. چقدر خوبه همین فردا حل بشه..یک ماهه دارم استرس میکشم دیگه عا ...

عزيزم مطمئنا دلشوره و استرس و ....اينا هست 

ولي يكي از مهمترين اصول بر أورده شدن خواسته و ارزو 

اطمينان و سپردن كامل 

يعني مطمئن باشي كه دعات بر أورده ميشه 

مثلا ميخواي پولي جور شه يا ازد اج خوب 

نگو خدايا به پول يا ازدواج خوب اي كاش

داشته باسم 

هميشع سه بار اول خدايا شكرت و بعد بكو 

مثلا

خدايا شكرت كه بهترين شوهر و با اينهمه خصوصيات خوب سر راهم قرار دادي و انقدر با هم خوشبخت و شاد هستيم و با تمام وجود حسش كني و چشمات و ببندي و تو ذهن و قلبت احساس داستن و لذت اون خواسته و ببري 

و همه أو خصوصبات خوب هم بگي مثلا خدارو شكر كه مهربون نجيب صادق  ثروتمند .....

در مورد پولم بگو 

خدايا شكرت اين پول و به من دادي 

و اصلا به نشدن يا چه جوري شدنش فكر نكن 

اصلا هم فكر نكن حرفام مصخرست 

فقط با اعتماد كامل تكرار كن 

خدايا شكرت كه به خوبي همه چيز تو دستاي تو به زيبايي شكل گرفت و مادرم انقدر شاد و خوشحال

اميين يارب العالمين

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزيزم مطمئنا دلشوره و استرس و ....اينا هست  ولي يكي از مهمترين اصول بر أورده شدن خواسته و ارزو ...

چقدر حرفهات قشنگ بود..حتما با خودم تکرار میکنم

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

چقدر حرفهات قشنگ بود..حتما با خودم تکرار میکنم

عزيزم 

اينارو هم اماماي ما در هز ار سال پيش 

و هم علوم جذب و روانشناسي جديد ميگه 

انشاء الله كه موفق ميشي تو همه چي

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
نه هنوز😔 خداکنه تا اخر هفته خبره خوبی بهم برسه

عزیز دلم😥😥خدایا دوستمو کمکش کن

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
عزيزم مطمئنا دلشوره و استرس و ....اينا هست  ولي يكي از مهمترين اصول بر أورده شدن خواسته و ارزو ...

چه جالب

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️