2777
2789
عنوان

تبخال یا زگیل

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 88 پست
یعنی وقتی با یه پسر رابطه داره ، پسره حتی پول دکترش رو هم نمیده 

عزیزم من دیگه اطلاعی ندارم ...از من کمک خواست گفتم تو همچین سایتی عضوم خانوما شاید مبتلا شده باشن یا اطلاع داشته باشن به هرحال کمک میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه خدای نکرده زگیل باشه راه درمان خانگی نداره اول باید بره دکتر تا ببینه چطوره بعد با لیزر رفع بشه ولی باید حتما بره دکتر که از همون زگیل یا جوش نمونه بگیره این درمان خانگی نداره دنبالش نباش 

عزیزم اگه خدای نکرده زگیل باشه راه درمان خانگی نداره اول باید بره دکتر تا ببینه چطوره بعد با لیزر رف ...

خب لیزر و اینا هم هزینه داره هم بدون اطلاع خونواده فکر نکنم امکان پذیر باشه

والا بهش گفتم برو دکتر همش گریه میکنه و میگه خجالت میکشم تنها برم و ...

آخی الهی عزیزم ..دخترا چه قدر سادگی میکنن آخه ...

این دردو بیماری رو نمیتونه که ول کنه 

بهش بگو واسه ی خجالت و این حرفا نری بعدا شاید نتونی حتی ازدواج کنی شاید مشکل صد برابر بشه ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
خب من که نگفتم همه رابطه دارن بهر حال ایشون رابطه داشته مثل خیلیای دیگه اتفاقیه که افتاده الان دنبال ...

درمانش پول میخواد بگو از دوست پسرش بگیره واکسنم بزنه رابطه داره ازدواجم نمیکنه لااقل هزینه های بهداشتیشو بده چقدر مردا بد شدن

📚🎹🎨

خوب ببخشید این دوست شما چطوری میخواد خوب بشه؟ ؟؟؟ خوب هزینه که نداره به کسی هم که نمیگه تنهایی هم که نمیتونه بره چطوری میخواد اینو درمان کنه پس چطور وارد رابطه شده عجب ولی به این دوستت بگو یه دستی نگیر اگه خودش ۹۹درصد فک میکنه زگیل هست برا درمان اقدام کنه عزیزم چون درمان خانگی نداره 

خوب ببخشید این دوست شما چطوری میخواد خوب بشه؟ ؟؟؟ خوب هزینه که نداره به کسی هم که نمیگه تنهایی هم که ...

مشکل اینجاست که نمیدونه چیه میگه جوش های دردناک زده که سرش رفته رفته سفید شده .....نمیدونم والا تا دوروز پیش منم نمیدونستم با دوست پسرش رابطه داره

بگو با دوست پسرشم کات کنه دوستت از کره مریخ که زگیل نگرفته حتما از دوست پسرش گرفته دوست پسرشم از یه ...

تا دوروز پیش نمیدونستم رابطه دارن با هم ب منم بعد این مشکلش گفت ...