دوستان لطفا هرکی اطلاعاتی در مورد درمان و تفاوت این دو تا داره بنویسه
یکی از دوستان مجردم بعد از رابطه در اطراف مقعد جوش های دردناک داره و چون مجرد هست نمیتونه ب خونواده ش بگه لطفا اطلاعاتتونو باهام ب اشتراک بزارید تا کمکی براش بشه
عزیزم اگه خدای نکرده زگیل باشه راه درمان خانگی نداره اول باید بره دکتر تا ببینه چطوره بعد با لیزر رفع بشه ولی باید حتما بره دکتر که از همون زگیل یا جوش نمونه بگیره این درمان خانگی نداره دنبالش نباش
والا بهش گفتم برو دکتر همش گریه میکنه و میگه خجالت میکشم تنها برم و ...
آخی الهی عزیزم ..دخترا چه قدر سادگی میکنن آخه ...
این دردو بیماری رو نمیتونه که ول کنه
بهش بگو واسه ی خجالت و این حرفا نری بعدا شاید نتونی حتی ازدواج کنی شاید مشکل صد برابر بشه ...
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
خوب ببخشید این دوست شما چطوری میخواد خوب بشه؟ ؟؟؟ خوب هزینه که نداره به کسی هم که نمیگه تنهایی هم که نمیتونه بره چطوری میخواد اینو درمان کنه پس چطور وارد رابطه شده عجب ولی به این دوستت بگو یه دستی نگیر اگه خودش ۹۹درصد فک میکنه زگیل هست برا درمان اقدام کنه عزیزم چون درمان خانگی نداره