2777
2789
عنوان

بريچ شدن جنين تو هفته ٣٧-٣٨😢

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 28 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هيچ كاري نكردي براي سفاليك شدنش؟؟

نه. دکترم گفت تا هفته ۳۷ صبر می کنیم اگر سفالیک نشد بهت تاریخ سزارین میدم که همون هم شد

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
نه. دکترم گفت تا هفته ۳۷ صبر می کنیم اگر سفالیک نشد بهت تاریخ سزارین میدم که همون هم شد

اخه من طبيعي دوست دارم حيفم مياد اصلن سزارين دوس نداشتم از اول باورم نميشه الان برگشته😞

اخه من طبيعي دوست دارم حيفم مياد اصلن سزارين دوس نداشتم از اول باورم نميشه الان برگشته😞

دیگه خواست خدا این بوده. شاید صلاح شما در سزارین باشه. 

من سزارینم عالی بود عالی با کمترین درد ممکن. موقع عمل دکترم گفت لگنت خیلی تنگه طبیعی فقط درد میکشیدی و سزارین میشدی در نهایت. بچه هم نسبتاً درشت بود. خدا واقعاً برام خیر پیش آورد.

دیگه خواست خدا این بوده. شاید صلاح شما در سزارین باشه.  من سزارینم عالی بود عالی با کمترین درد ...

خداروشكر كه راضي بودي

از طرفي ام ميگم بچم يني انقد ريزه كه تو اين هفته باز تونسته بچرخه... يعني يه غصه ام اينجوري بهم اضافه شد!

خداروشكر كه راضي بودي از طرفي ام ميگم بچم يني انقد ريزه كه تو اين هفته باز تونسته بچرخه... يعني يه& ...

نه بابا. مگه سونو نرفتی ببینی وزنش چقدره؟ من همون ۳۵ هفته رفتم ۲۷۰۰ بود. بعد چون منم ریزه میزم گیر کرده بود دیکه جا نداشت که بتونه برگرده. ۳۵۰۰ هم به دنیا اومد. به این چیزا فکر نکن.

نه بابا. مگه سونو نرفتی ببینی وزنش چقدره؟ من همون ۳۵ هفته رفتم ۲۷۰۰ بود. بعد چون منم ریزه میزم گیر ک ...

من بين ٣٥و ٣٦ هفته ٢٦٠٠ بود وزني كه دكتر تو سونو بهم گفت. اره ايشالا هر چي خير و صلاحه همون بشه ديگه😣