2777
2789
عنوان

جووووون چ بویی

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 42 پست
ای جانم عاشق این مدل ادکلنام

💖💖💖

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

واای حرف ندارن...البته اگه اورجینال بگیری الان ک خیلی گرون شدن...خیلی...ولی من چون ب بو حساسم همیشه ...

آفرین خودمم دقیقا همینطورم 

داداشم ک انقد خوشبو هست ک باهاش دست میدم قشنگ ی روز تمام دستام خوشبو میشن 

آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره واقعا هرمس دو سال پیش 280بود الان 1200کمرم شکست از بس گرونش کردن

من شانل رو از سال ٨٣ ميزدم و اونموقع ميخريدم نهايت دويست هزار تومن الان شده يك ميليون و دويست ولي خوب سالي يدونه رو به خودم جايزه ميدم و يا مادر شوهرم كادو ميده بهم 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
من و طرفم همچوقت یه عطر نمیزنیم همیشه ادغام میکنیم پایه همیشگیمونم  1milione روش چیزای دیگه م ...

تعریفشونو شنیدم حتما تست میکنم

آفرین خودمم دقیقا همینطورم  داداشم ک انقد خوشبو هست ک باهاش دست میدم قشنگ ی روز تمام دستام خوش ...

برا اقایون راحاه با عطر و ادکلن دوش بگیرن...خانوما باید رعایت کنن همش😞...ولی یک خانوم باید تمییز  خوش بو باشه...افرین ب شما💞

من شانل رو از سال ٨٣ ميزدم و اونموقع ميخريدم نهايت دويست هزار تومن الان شده يك ميليون و دويست ولي خو ...

ای جان چ مادر شوهری خدا حفظش کنه واست

خودمم هر جا خسیس باشم تو این مورد اصن دست خودم نیست ولخرجم 

برا اقایون راحاه با عطر و ادکلن دوش بگیرن...خانوما باید رعایت کنن همش😞...ولی یک خانوم باید تمییز&nb ...

همونو بگو همیشه مظلومیم ما

فدات عزیز دلم 

شانل مادمازل بزن همه ديوونه ميشن فلورا گوچي بزن مست ميشن بلك اوپيوم آيوسن لورن بزن زمستون همه بو ميك ...

ببخشید من چند روز پیش در مورد چسبندگی آکرتا ازتون سوال پرسیدم،رفتم یه جای دیگه سونو شدم گفتن که اصلا چسبندگی نداری و جفتت خلفی و فوندال هست،و هیچ شواهدی از چسبندگی نیست،برات اشتباه تشخیص دادن،ولی برا اینکه خیالت راحت بشه ام آر آی هم انجام بده،منم انجام دادم ولی هنوز جوابش بدستم نرسیده،امکان داره ام آر آی هم چیزی نشون نده؟در ضمن سونوم رو توی شیراز و دکتر خیلی خوبی انجام دادم

ببخشید من چند روز پیش در مورد چسبندگی آکرتا ازتون سوال پرسیدم،رفتم یه جای دیگه سونو شدم گفتن که اصلا ...

ببين عزيزم به طور كلي براي ما توي سونو و بارداري جفت از نظر سر راهي بودن مورد بررسي قرار ميگيره و اهميت داره اكرتا بودن در درجه بعدي مورد توجه هست كه با ابزار سونوگرافي تشخيصش سخت و بسيار مهارت ميخوادكه باز واسه تشخيصش با سونو اختلاف نظر هست 

MRI  نیز برای تشخیص قبل از تولد اکرتا ممكنه به کار رود. در مراکز با مهارت بالا گزارش شده که MRI حساسیت بالای 90% و ویژگی 99% برای تشخیص اکرتا دارد. همچنین MRI ممکن است گسترش جفت به ارگان های مجاور را واضح تر از سونوگرافی نشان دهد. اگرچه کارایی آن در مراکز با تجربه پایین کمتر است، درحال حاضر بهتر است MRI را یک ابزار کمکی برای تشخیص اکرتا در نظر بگیریم. مگر آنکه یک فرد ماهر در مرکز شما وجود داشته باشد. چندین آزمایش خون از مادر وجود دارد که پتانسیل تشخیص اکرتا را دارند. بیشتر انها مارکرهایی هستند که آسیب جفت یا لانه گزینی غیرطبیعی جفت را نشان می دهند. از جمله بالا رفتن سطح FP α (الفا فیتو پروتئین)- DNA جنینی، MRNA جفتی، BHCG و کراتینین کنیاز. اگرچه هیچ کدام از این تست ها برای استفاده بالینی در حال حاضر توصیه نمی شوند. اينم توضيح دكتر مركزمون هست . 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
ممنون عزیزم خیلی تخصصی و پیچیده بود😥

أصلا اينه كه جاي نگراني نيست