۲۳سالشه داره میره جایی که یکم دوره کارش تا دیروقت طول میکشه بعدش شب میخواد بره خونه دوستش اول زنگ زدم به مامانم گفتم به نظرت درسته بره گفت آره بابا میشناسیمشون(حالا اصلنم درست نمیشناسیمشون فقط دختره ۱۵سال پیش همکلاس خواهرم بوده و تویه محله بودیم)بعد زنگ زدم به خواهرم به خوبی و آرومی بهش گفتم تاکسی بگیر برگرد کارت تموم شد سرم جیغ کشید و گوشیو قط کرد.اینم از مزد نگرانی و محبت.....جهنم هرغلطی میخوان بکنن...امروز خواهرم واقعا دل منو شکست
گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
من همونیم که ناخواسته باردار شده بود🥴 تمام آینده رو فقط برای پسرش برنامه ریزی کرده بود و نمیتونست عضو جدیدو بپذیره😓 افسردگی گرفته بود هیچ جوری با بارداریش کنار نمیومد😖 دنبال دارو و روش های سقط بود😭،الان همون جنین ناخواسته به دنیا اومده 😊یه دختر به زیبایی و سفیدی فرشته ها🥰.اون روی شوهرمو با اومدن دخترمون بعد از ۸ سال زندگی مشترک تازه دیدم 😆جوری قربون صدقه ی دخترمون میره و تو آغوش میگیرتش که باورم نمیشه این مرد همون شوهر خجالتی و کم عاطفه است که به زبون اوردن احساساتش خیلی براش سخت بود😮،باشه. هر روز میگم خدایا هزار مرتبه شکرت که این فرشته کوچولورو به ما دادی(مادر بزرگ یکی از شاگردای دوسال پیشم بعد از دوسال بی اطلاعی از هم خواب دیده بود توی تاریکی توی یه خونه چراغ سبز روشن بوده از ادما میپرسیده این خونه کیه بهش میگفتن خونه خانم معلم طاهاست.مادر بزرگ طاها صبح بلند میشه به دخترش زنگ میزنه میگه مامان امروز حتما به معلم پسرت زنگ بزن احوالشو بپرس این خوابو دیدم حتما چیزی هست.تو اوج ناراحتی من و تصمیم جدیم برای سقط این خانم با تعریف کردن خواب مادر ساداتش منو از حماقتی که میخواستم بکنم منصرف کرد.دعای خیرم همیشه بدرقه راه عزیزان مادر بزرگ طاها خواهد بود.🌹💝(اگر به قدر یک جمله تونستید کسی را از خواب غفلت بیدار کنید دریغ نکنید شاید یک جمله شما زندگی بخشید به کسی💝💝💝💝) )الهی لحظه لحظه ی زندگی تک تکتون پر از اتفاقای ناخواسته شیرین و پر از ارامش مث شیرینی اتفاق ناخواسته ی ما باشه. خداوندا به اندازه تمام هستی شکرت .
مادرت کار نداره شما کار داری؟ بعد داره میگ دخالت نکن ناراحتم میشی؟ ؟؟؟؟
به شما ربطی نداره
خواهر بودن جای خود
دخالت نکردن جای خود
🤗کنکوری های دهه ۶۰ بخونید.اگه دهه شصت هستید و قصد دارید مجدد ۹۹ کنکور بدین و هدفتون پزشکی دندان پزشکی و دارو سازی هست .اگه تصمیم قطعی گرفتید و تمایل دارید درخواست دوستی بدین تا تو واتساپ اددتون کنم .فقط دهه شصتیا لطفا پیام بدن مرسی دوستان
من با نظرتون موافق نیستم.در خانواده اگر هر اتفاقی بیفته به همه مربوطه.کسی بخواد هم نمیتونه نسبت به اون یکی بی تفاوت باشه.به مادرت بگید بیشتر مراقب باشه .الان دوره زمونه ای نیست دختر ۱۵ ساله بره جایی شب بمونه..از کجا معلوم از اعتمادتون سو استفاده نشه.کسی که جیغ جیغ بازی در میاره اصلا بعید نیست به اعتماد خیانت کنه..وقتی خبر دار میشید که دیگه دیره