2821
2789

از خودت ناراحت  باش ب نظرم شاید از رابطه جنسی کم گذاشتی واسش که رفت دنبال همچین کاری شایدم تنوع طلب بعدشم ابهت نشون ندادی از خودت ک همچین جرعتی داشه

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
جواب بدی رو با بدی نمیدن اون اقا شاید بیماره... همسرش چرا خودشو به مریضی بزنه؟

نگفتم ک این کارو بکنه

جایگزین کردم که بگم کار شوهره اولا اشتباه

دوما بهونه ی مسخره ای جور کرده واسه کارش

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه بیی منظورم اینه وحشی نشه اسی رو لت  و پار  کنه

غلط میکنه مگه سر گردنه حیرونه 😐

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

خیلی از آقایون چون مطمئن هستن خانومشون جدا نمیشه( بخاطر بچه و آبرو..) دست به هرکاری میزنن

اما مستقل بودن زن از نظر مالی و فکری(غیر وابسته بودن به طرز عاطفی) اینو به مرد ثابت میکنه که عاقبت هر خطایی بخشش نیست 

تهدید به طلاق به طور جدی وقتی که خیانت میکنه بهترین گزینه اس(زمانی که همسر مطمئن بشه هیچ شوخی در کار نیست)

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 

بزارم بگم.دیوارمنبع فساده یه بارآگهی دیوار دیدم نوشته بودفقط خانما توچت دیوار بگن.آگهی درمورد طلا بود.میگفت پدرم طلافروشه.هرکی طلاقسطی خواست اول باهم آشنابشیم موقعی پدرم درمغازه نیست بیاد تابهش طلا بدم.به امام رضا راست میگم .ووه خوردن ومیخورن همچنین مردای کثافتی.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792