بعد از چندروز قهر اینو برام خرید اومد خونه با گل و شیرینی گفت هرچند تو از هر جواهری با ارزشتری و الماس زندگیمی
ولی این هدیه ی ناقابلو به عنوان معذرت خواهی ازم قبول کن
قشنگه؟
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
میخوام چند روز با قانون جذب طلا جذب خودم کنم کسی روش اش رو بلد هست😁🤔🤔
تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
میخوام از این ب بعد ارزو هامو الکی بگم تا راست بشه😂
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
وای خنده ام گرفت طلامهم نیست اخلاق و رفتارمرد درمنزل مهمه
بله همونم نداره😂
خدا شفا ت بده امشب دومین تاپیک سر کاریته اندکی احترام به خوانندگان لطفااااا😕
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان شاءالله روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
خواستم دلتو نشکنم بگمسلیقه مردونس دیگه قشنگه ولی خدایی خیلی خزه این سرویس
خیلی😂😂😂😂😂😂