بعد از چندروز قهر اینو برام خرید اومد خونه با گل و شیرینی گفت هرچند تو از هر جواهری با ارزشتری و الماس زندگیمی
ولی این هدیه ی ناقابلو به عنوان معذرت خواهی ازم قبول کن
قشنگه؟
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
میخوام چند روز با قانون جذب طلا جذب خودم کنم کسی روش اش رو بلد هست😁🤔🤔
تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
میخوام از این ب بعد ارزو هامو الکی بگم تا راست بشه😂
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
وای خنده ام گرفت طلامهم نیست اخلاق و رفتارمرد درمنزل مهمه
بله همونم نداره😂
خدا شفا ت بده امشب دومین تاپیک سر کاریته اندکی احترام به خوانندگان لطفااااا😕
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان شاءالله روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
خواستم دلتو نشکنم بگمسلیقه مردونس دیگه قشنگه ولی خدایی خیلی خزه این سرویس
خیلی😂😂😂😂😂😂