2777
2789
عنوان

بیاین ببینید سرویس طلایی که شوهرم برام خرید خوشگله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2507 بازدید | 126 پست

میخوام چند روز با قانون جذب طلا جذب خودم کنم کسی روش اش رو بلد هست😁🤔🤔

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
خدا نکشتت داشتم حسودی میکردم 😂😂😂😂

قصدم همین بود😐

تاپیک قبلیم هم همین بود

میخوام از این ب بعد ارزو هامو الکی بگم تا راست بشه😂

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خنده ام گرفت طلامهم نیست اخلاق و رفتارمرد درمنزل مهمه 

بله همونم نداره😂

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
*این تاپیک زائده ی ذهن بیمار این جانب است و هیچ حقیقتی ندارد* الکی گفتم شاید فرجی بشه😐😐😐

دیوونه.خواستی ما رو به حسادت وادار کنی🤪🤪🤪

تنها دوستم تویی خداجونمممم .هیچوقت تنهام نزار

آقاییتو_ندزدن#  

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

خدا شفا ت بده امشب دومین تاپیک  سر کاریته  اندکی احترام به خوانندگان  لطفااااا😕

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
قصدم همین بود😐 تاپیک قبلیم هم همین بود میخوام از این ب بعد ارزو هامو الکی بگم تا راست بشه😂

موفق باشی، امیدوارم فردا شوهرت با دست پر بیاد خونه 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
خواستم دلتو نشکنم بگم‌سلیقه مردونس دیگه قشنگه ولی خدایی خیلی خزه این سرویس 

خیلی😂😂😂😂😂😂

اسی عروسی کردی یا هنوز عقدی؟؟

عروسی کزدم

ای بابا امروز همش شوهر خوب مردم رو می دیدم گفتم بیام نی نی سایت یکمم شوهر بد ببینم، حداقل امیدوار شم ...

نگران نباش فقط درحد یه شوخی بود فرزندم😂😂😂

نی نی قشنگم 👶 به خونت خوش اومدی😍 👈 👫 👈 👩‍❤️‍👨 👈 💏 👈 👪
بترکی من تا پست اولو خوندم نشون شوهرم. دادم گفتم یاد بگیر با پست بعدی ضایع شدم

به خدا منم‌تو راه رفتن به اتاق خواب بودم که به شوهرم نشون بدم بگم یاد بگیر تو برا تولد من ۱۰۰ دادی🤣😐🙄🙄

تنها دوستم تویی خداجونمممم .هیچوقت تنهام نزار