2777
2789
عنوان

مربی فوتبال پسرم می دونیدبهم چی گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 6753 بازدید | 77 پست

فکر کنم شما کمرو باشی اگه من بودم چنان جوابی بهش میدادم که دیگه از این جسارتا نکنه

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینجاایرانه ومرداش بینهایت بی جنبن

نباید خودت سوال میپرسیدی ازش

حالام بزن بلاکش کن

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
سریع بلاکش کن  من با مدیر مدرسع پسرم تو پی وی صحبت میکردم بعضی وقتا اینقدر با حیا و متین بود ا ...

دقیقاهمسن پدرمممممم هس خوب ادم اعتمادمیکنه مگه من پیام دادم لاس بزنم خاستم جویای پسرم باشم چون دنبالش نمیرم و.... بخداخیلی اذیت شدم نمیدونم بتید چه کنم

دقیقاهمسن پدرمممممم هس خوب ادم اعتمادمیکنه مگه من پیام دادم لاس بزنم خاستم جویای پسرم باشم چون دنبال ...

ن اصلا جوابش رو نده ولش کن انگل رو تقصیر شما نیس عزیزم دنیا فاید شده این بشه یه تجربه واستون 

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
منم انگارن انگاربه روخودم نیاوردمم جواب ندادم دوباره پیام دادخوابیدی و....... خدایابعدمن گفتم نبایدا ...

ببخشید ولی مقصر شمایید

میتونستید حضوری بپرسید یا از همسرتون میخواستین پیگیر باشه

وقتی نصفه شبی به یه آقا پیام میدین مسلما فکرای بد میکنه،فکر کرده شما دنبال بهانه بودین سر صحبت رو باز کنید

عزیزم حسابی حواستون به پسرتون باشه کسی که انقدر با وقاحت به ی خانوم متاهل بند میکنه قطعا ذات هرزه و کثیفی داره

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود

بهش پي ام بده الان زنگ ميزنم

بعد گوشي و بده دست شوهرت بهش زنگ بزنه حالش و بگيره

تا ديگه جرأت نكنه اين فكرا تو  بياد تو سرش 

واقعا اگر با دو سه تا خانم اين كارو بكنه و اين عكس العمل و نشون بدن ديگه همچين غلطي نميكنه