2777
2789

سلام خانومیا

دوستم امروز تعریف میکرد میگف

مادرشوهرم تا میبینتم میگه دخترم اومده دخترم اومده

بعد زنگ میزنه ب شوهرم بدمو میگه

مثلا میگف زنگ زده ب شوهره دوستم گفته:زنت اومد خونتون نیومد ببینه من چرا خوابیدم

دوستم میگه گفتم من از کجا بدونم مادرت تو خونش خوابیده 

یه مورد دیگشم میگه در حیاطو قفل میکنه بعد درای حیاط دیدین یه چیزی مثه خط کش دارن (اسمشو نمیدونم)

اونم میندازه رو در وقتی بیرونم با کلید نمیتونم در حیاطو باز کنم برم تو خونم باید در بزنم بیان باز کنن

ب نظرتون دلیل این رفتارا چیه؟

سلام براظهورآقاوطول عمرپدرومادرها(پیش مرگشون بشم من)وخوب بودن رابطه بین داداشام صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سادیسم

دوستمم حسابی ناراحت بود دلم براش جیز شد😐

سلام براظهورآقاوطول عمرپدرومادرها(پیش مرگشون بشم من)وخوب بودن رابطه بین داداشام صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین
غیبت_نکنیم#  

ب ما رسید شد غیبت😏

من چرا فکر می کنم مادرشوهر خودته  تا دوستت

مال خودم بود که الان فحش بارونش کرده بودم😂😂😂

احتمالا توقعش بالاس و عروسش نمیتونه برآورده شون کنه اینم ناراحت میشه

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!
احتمالا توقعش بالاس و عروسش نمیتونه برآورده شون کنه اینم ناراحت میشه

آخه مبحث بستن درش خیلی جالبو خنده دار بود

واقعا ینی چی یه جوری  قفل میکنه که فقط خودش بتونه باز کنه

ننه بزرگم برامامیم اینجوره میدونه بیرونه هاااااا عمدا میندازه که بیان دربزنن

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
حیوان بازی . دلیلش چیزی جز حسادت نیست به دوستت بگو هرروز بیشتر از دیروز به خودش برسه بلکه مادر شوهرش ...

دقیقا همینه