2777
2789
عنوان

به نظرتون خونه مون و بفروشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا که اینقدر قیمتا نوسان داره کاری رو شروع نکنید. قیمتا افت کنه ضرر می کنید. قیمتا بره بالا هم سرمایه تون کمه ضرر می کنید. صبر کنید چند وقت یه ثبات چند ماهه ببینید بعد شروع به کار کنید.

مضاربه یعنی چی وام؟

بله

یجور وامه که ماه به ماه قسط نمیدین

مثلا با سند خونتون 100 میلیون برمیدارین یه سال دیگه یا شش ماه دیگه مثلا 110 میلیون به بانک پس میدین

البته میتونین 10میلیون بدین ودوباره وامتونو تمدید کنین

نیازی به ضامن واینا نیس

کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊                          همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊
مرسی عزیزم راجع بهش تحقیق میکنم

خواهش میکنم

از بانک بپرسی میگن بهت

راستی همه بانکها مضاربه نمیدن،بعضیاشون میدن

بگرد ببین کدوم بانک میده

کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊                          همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊
درسته عزیزم ولی خسته شدم انقدر فشار مالی و تحمل کریم بچه هام خیلی اذیت شدن

شما که صبر کردین این یکی دو ماهم صبر کنید ببینیداوضاع اقتصادی چی مبشه تا اون موقع هم شغل مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید و شروع کنید. با تحقیق زیاد حتما موفق می شیدِ

یعنی به همه میدن  پارتی اینا نمیخواد

نه نمیخواد

سند خونه میخواد واینکه قسط عقب مونده هم نداشته باشین