یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
11 ماه پیش 88 نه امپول نزدم چون بشدت کمردرد بودم و زیر دلم درد میکرد گفتن باید تکرار کنم بعد ی هف ...
عزیزم ایندک میحام بگم خدامبدونه قصد ناامیدبتو ندارم ولی دوس هم ندارم مثل من یهو ناراحت بشی و .... ایشاللهرک شمااصلا شبیه ب من نباشی ولی منم ماه قبل 1خرداد اخرین پریودم بود درست روز تولدم بی بی چکم مثبت شد از رو تاپیکام میتومی بخونی گفتم بعداز 3 سال انتظار هدیه منه رفتم ازمایش بتام 88 بود بعد6 روز تاخیر دو روز بعد رفتم بتا بدم ببینم رشدش خوبه ک شد40 و لک بینی و خونریزی شروع شد الان شده بک هفته گ هنوزم پاک نشدم فک میکنم این مدل بارداری اسمش شیمیایی و اصلا چنینی نیس امیدوارم مال شما نیاشه مثل من فردانوبت دکتر دارم برم ببینم چند وقت باید جلوگیری داشتهرباشم این اسمش سقطه اصلا یانه
اره منم تو نت خوندم در مورد بارداری پوچ 😢😭😭نگوووووو من نی نیمو میخوام😭😭😭😭😭😭
فدات حالت و کاملا درک مبکنم ایشااللله ک اصلا ربطی ب من نداشته باشه بترداریتون ب جز عددبتا و بارداری خوبی داشته باشی ولی بارداری پوچ حسابش جداس با شیمیایی
بابا فکر خودتو خراب نکن.منم حامله بودم جواب آزمایشم رو گرفتم زنگ زدم دکترم وقت بگیرم. راجع به بارداری کاذب هم یه چیزایی شنیده بودم.به منشی دکتر گفتم خاااانوووم من تستم مثبته یعنی میشه بارداری کاذب باشه.خدا خیر بده منشی دکتر رو گفت خانوم چی میگی مگه تستت مثبت نیس؟اینا دیگه چیه که می گی حامله ای دیگه.
من پیش بهترین دکتر تهران می رفتم.تستو بردم گفت برو ۸ هفته با جواب سونو بیا.همین.