2777
2789
عنوان

کار بدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 20 پست
شاید رفتاراش بی قصد و غرض باشه ولی من از همچین ادمی خوشم نمیاد 

اره منظوری نداره زیادی مهربونه ولی واقعا امشب اعصابم خورد شد هر چی میگفتم زن و شوهری برید بیرون نرفتن

اره منظوری نداره زیادی مهربونه ولی واقعا امشب اعصابم خورد شد هر چی میگفتم زن و شوهری برید بیرون نرفت ...

منم باشم اعصابم خورد میشه واقعا ادم راحت نیس با یه زوج تازه ازدواج کرده بره بیرون اونم تنهایی ..من که معذب میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوس ندارم کسی اینقدر تحویلم بگیره😐ولی خوب خیلیا صمیمی میشن بدون هیچ منظوری

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
منم باشم اعصابم خورد میشه واقعا ادم راحت نیس با یه زوج تازه ازدواج کرده بره بیرون اونم تنهایی ..من ک ...

اره اون یکی خواهرم متاهله زنگ زد بهشون ک بابا برید بیرون چیکار من دارید بازم نرفتن ... من دق کردم گفتم شوهرش ناراحت شه وقتی دوس ندارم چرا برم

اون یکی شوهرخواهرم هم همینجوره بابام کلی عصبانی میشه

خوب حتما دختر خوبی هستی اوناهم دوست دارن.شما احترامشونو نگه دار ولی اصلا زیاد صمیمی نشو..منم ی برادر دانشجو دارم..هرجامیریم باخودمون میبریمش..برادر بزرگمم همچنین..خیلی بهش میرسیم..میگم خونه حوصلش سرنره..شماهم به دید مثبت نگاه کن

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم