2777
2789
عنوان

چقدر اخه سخته..نمیدونم چی کار کنم.

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 21 پست
متاهل نیست...خودش جلسه اول گفت مجرده

میدونم گلم اینو گفتی یاد بنده خدایی افتادم ناراحت شدم .استاده متاهل بود با یه بچه به زنش خیانت کرد

چه فایده وقتی بالای خط فقر باشی ولی زیر خط فهم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر ازت خوشش اومده باشه که بهت میگه

اول مثلا میپرسه خانم فلانی شما نامزد دارید بعد که مطمئن شد نه میگه قصدش آشنایی بیشتره

اگر میگی اونم خوشش اومده خوب حتما یه کاری کرده که یا یه جوری رفتار کرده که یه حسی رو درون شما بیدار کرده

اه ابنقدر بدم میاد از مردهایی که یه حسی بهت منتقل میکنن که من ازت خوشم میاد بعد چیزی نمیگن انگار منتظرن دختره بره جلو و بگه شما ازم خوشتون میاد ؟یا منتظرن دختره بگه آقا نمیخواید با من ازدواج کنید؟

اگر ازت خوشش اومده باشه که بهت میگه  اول مثلا میپرسه خانم فلانی شما نامزد دارید بعد که مطمئن ش ...

هر چی گذشت دیدم نه بیشتر مهرش به دلم می افته..یه سری رفتارها رو هم ازش میدیدم بعد پیش خودم میگفتم خوب همچین رفتاری مگه معنیش این نیست که خوشش میاد؟ پس چرا نمیاد بهم بگه.. اونم که شوت نیست با رفتارهای من میفهمه منم خوشم میاد..باهاش کلی خندیدم چند بار تو راهرو موسسه جلوشو گرفتم ولی در حد سلام بود اونم خیلی گرم جواب داد..سر کلاس خیلیا غایب میشن تا حالا نپرسیده بود فلانی کجاست من نبودم از بچه‌ها پرسیده بود کجاست.بهش گفتم ترم بعدو نمیام فهمیدم یه کم ناراحت شد.. فقط نمی‌دونم چرا چیزی نگفت

2790
2778
2791
2779
2792