سلام خانوما اگه میشه لطفا راهنمایی کنید که من چی به این دختر بگم این زندگی دختر عممه ک مث خواهر کوچیکمه و خیلی رو حرف من حساب میکنه. قبل این که ازدواج کنه میتونستم خوب راهنماییش کنم ولی از وقتی ازدواج کرده میترسم حرفی بزنم باعث بشه زندگیش خراب بشه چون من تو جزییات رابطشون نیستم...درضمن خودش همیشه میاد میگه بهم کمک کن من از این ک نمیتونم راهنماییش کنم خیلی ناراحتم...تایپ نکردم ولی سعی میکمم تند تند بزارم
دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊
خواهشا حالا که تایپ نکردن لااقل تند تند تایپ نکن که یه خط درمیون بفهمیم چی گفتی
ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم اینو خودم گفتم دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)
اسی گیرمون اوردی خیلی کاره زشتی میکنی چرا چراغت خاموشه برو یه جای دیگه راهنماییت کنن
ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم اینو خودم گفتم دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)
اذر عقد کردن اوایل همه چی عالی بود در ظاهر.این دختر ک اسمشو میزاریم مریم خیلی دختر سرزنده شادوشنگول به شدت عاشق تیپ جلف زدنو ارایش کردن بود طوری ک همه فامیل از دستش به امان اومده بودن البته توی خانواده ضعیفی بود هم از لحاظ مالی هم اجتماعیی کلا این دختر هیچ شباهتی به خانواده خودش نداشت مادرش خیلی باحجاب و به شدت ساده بود جوری ک خیلی تو زندگی بهش ظلم شده بود پدرش معتاد بود واصلا ب دخترش محبت نمیکرد اصلا
دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊