2777
2789
عنوان

جاريم داره با اون يكي برادر شوهرم عقد ميكنه

| مشاهده متن کامل بحث + 37750 بازدید | 387 پست
کامل نمیگن نازایی مگه میشه حتی با یک عدد اسپرم هم میشه حامله شد اما احتمالش ناچیزه 

چرا عزیزم. شوهر عمه منم همینجوره. کلی دوا درمون کردن اخرش گفتن اسپرمهاش بطور کامل پوچه.دوتا برادر این مشکل رو دارن هر دوتاشون هم بچه به سرپرستی گرفتن

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز خوبه این عقلش کشیده طلاق گرفته  من یکی و میشناسم هنوز زن شوهرش بود با برادرش رابطه داشته ح ...

برادرشوهره خاسته ثواب کنه نیمه پرلیوانوببینین😑😑خدایی چجوری اخهههه مگه میشه مگه داریم حرامه که بیچاره بچه بهش یه انگ میچسبونن مردم 😔

به کوچکی گناه نگاه نکن بنگرچه کسی را نافرمانی میکنی...
اینجور که تعریف کردی من تصور میکنم داماد تو تالار گم شده میرن اتاق های تالار رو میگردن میبینن تو یه ...

تو تالار که نه قبل از تالار نزدیک بود عروسیشون به هم بخوره ولی الان چند ساله که دارن با هم زندگی می کنن من پسررو دیدم اصلا نرمال نیست

😍😍😍😍😍
فامیل دوست مامان من دختره رفته با شوهرخواهر سابقش ازدواج کرده

یکی از فامیلهای دور شوهرم عروس و داماد خانواده طلاق گرفتن و بعدش با هم ازدواج کردن. من جای اون خواهر و بردار بودم دوتاشون رو میکشتم

عشق و عاشقی اشتباه که خب ممکنه پیش بیاد ولی اینکه خونواده ش رفتن خواستگاری و میخوان جشن بگیرن خیلییییی عجیبه! نهایتا بی سر و صدا عقدشون میکنن و طرد میکنن

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

شاخ دراوردم

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!

اصلا بهش رونده اخمش کن هرجاهست نرو جلوش پوشیده باش

منکه تو‌ خانواده ی شوهرم تنها خانومی هستم‌که پوشیده ام‌ بقیه همه سرلخت...                  خیلی ادم ترسناکیه اگه حتی حس کنه که کسی به رفتارش و‌کارش مخالفه خرخرشو میجوه

خانما یادتون رفته یه کاربری هم نوشته بود از شوهرم طلاق گرفتم با برادرش دوستم و قراره عقدکنیم

من یادمه 

برادرشوهرم بوشهر کار میکرده

وقتی آدمای خوب زندگیمونو می پیچونیم  این پیچ زندگی خودمونه که هرز میشه