2777
2789
عنوان

شوهرم گفت به چه درد میخوری

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 98 پست
دیدم هیچی نخورده خوابیده  منم زورم اومد یه بار کوتاه نیومده برا شام چیزی نذاشتم شام همونو گرم ک ...

توکه میدونی دوس نداره چرا اینکارو کردی غذا مونده بود میریختی ظزف میبردی خونه مامانت اینا میخوردی واسه اون یه چیزه ساده درست میکردی خو مقصر خودتی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناهارزیاددرست براشامم بمونه ماچندین ساله همین کارومیکنیم مانده ام حساب نمیشه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
توکه میدونی دوس نداره چرا اینکارو کردی غذا مونده بود میریختی ظزف میبردی خونه مامانت اینا میخوردی واس ...

واااااا نمیشه که فقط این درک کنه شوهرشو اونم باید و درک داشته باشه. زنان علیه زنان؟؟؟؟؟!!!!!!! 

از نظر یه عده از دوستان زن غلام حلقه به گوش مرده که باید همیشه به هر سازیش برقصه و حتی کوچیک ترین نافرمانی یا اعتراضی نکنه 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

حالا یکی یه مدت غذای تازه نخوره ، می میره ؟!!! اصلا کی گفته که وظیفه ی زنه ؟ این چیز ها توافقیه ! 

رستوران نیست که ! آدم واقعا از بعضی نظرات شاخ در میاره ! رسالت این خانم بله چشم گفتن به شوهرش و آماده کردن غذاست!

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔
خسته بودم گفتم یه روز اسوده باشم همین

خونه خودشون هم همینطوری بود؟؟ یا ادا و اطفارشو برای تو اورده؟؟

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..

بعضی از خانما انگار وکیل و وصی اقایونن😳

عزیزم مقصر همسرتونه. یه روز به جایی بر نمیخورد غذای شب قبل رو بخوره یا فوقش میرفت برا خودش از بیرون میگرفت اسمون که به زمین نمیومد

هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....
وا این چه حرفیه مردم نوکر و عابر بانک نیس توروخدا ول کنید مرد یه مسعولیت داره زن یه مسعولیت این حرفا ...

بله باید احترام بزارن نه که بگن غذا نپزی به درد نمیخوری..... با این دیدگاه جهان سوم باقی میمونیم