من سفیدی واژن(منظورم پوست ناحیه تناسلیه) با لیزر انجام دادم(وایتنینگ)حدود دو سال پیش یک و نهصد دادم هیچ تاثیریم نداشت سه جلسه اینهمه راهو رفتم و برگشتم تا مطب دکتر فقط درد زیاد حین لیزر ،سوختگی که به خاطر انجام لیزر ایجاد میشه و
بعدشم لکه های سفید ناشی از ضربه ی لیزر و پوست سوخته شده بعد چند روز میریزه و پوست جدید ایجاد میشه که طبیعیه اون پوست جدید یک ذره روشنتر باشه و خیلی زود روشناییشو از دست میده ،روشن سازی هیچ تاثیری روی روشن شدن پوستم نداشت وهیچ تغییری حس نمیکنم.
ممکنه ماسک های خانگی خیلی زیادی بشه با مواد خیلی ساده ودر دسترس درست کرد که طرز درست کردنش توی اینترنت راحت پیدا میشه که اینهمه هزینه نداره رفت و آمد و دردسر نداره و خیلی نتیجه بخش باشه.اصولا باید شرت پنبه ای(همون جنسی که به نخی میشناسیم! )که مدلش طوری باشه که سایش ایجاد نمیکنه و تنگ نباشه استفاده کرد و استفاده از ژیلت هم تاثیر رو زیبایی اون ناحیه داره!رعایت همیشگی این ها خیلی مهمه تو زیبایی اون ناحیه و همین طوری میشه به نتیجه ی خوبی رسید و اگه اینها را رعایت نکنیم دوباره همون طوری تیره میشه :)باید به تدریج و همیشگی به اون قسمت رسیدگی بشه روشی که یه شبه تغییر ایجاد کنه منم نمیشناسم!من با روشی که هزینه داشته باشه ولی موثر باشه واقعا و ارزششو داشته باشه موافقم ولی خیلی قبل این جور کارها باید خیلی دقت کرد که کاری که میکنی واقعا تاثیر داره؟
متاسفانه دکتر ها اکثرا نمیگن بیا جای روشن سازی اگه شرایطشو داری برات لیزر موهای زاید انجام بدم که هزینش بیشتره ولی موثره هم مو در نمیاد و هم مجبور نیستی دیگه شیو کنی که رنگ پوستت تیره بشه و واقعیتو بدون در نظر گرفتن منافع بگن ،وقتی میبینن تو الان آمادگی پرداخت پول کمتری رو داری نمیگن که بی فایدست و انجامش میدن ولی در واقع من احساس میکنم ازم کلاه برداری شده نمیخوام همه ی دکترهارا زیر سوال ببرم شاید خودشون برای خودشون انجام ندادن و از روی تحقیقات میگن که تاثیر داره ونمیدونن که نداره.