2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جوریه برنامش یعنی میگه دراینده بچت چی میشه؟

نه ببین سنت رو وارد میکنی بعد خودش تاریخ داره مثلا نوشته ۸مهر تا ۱۰ آبان میزنی میگه اگه تو اون بازه باردار شدی بچت چی میشه ولی سنت رو باید درست بزنی تا قبل ماه تولدت باید یه سن رو حساب کنی بعد ماه تولدت هم سن جدیدت

نه ببین سنت رو وارد میکنی بعد خودش تاریخ داره مثلا نوشته ۸مهر تا ۱۰ آبان میزنی میگه اگه تو اون بازه ...

الان من متولد۱۶فروردین. ۷۱ام....میتونی من بگم ماهشوببینم جنسیت دوتابچموتشخیص میده؟اولی رودی ماه سال۹۲باردارشدم دومی رومهر۹۶باردارشدم

بله متولد مرداد76

اگه متولد ۷۶ هستی ک الان ۲۱ سالته اشتباه گفتی ۲۲ سالت نشده هنوز که مرداد میشی ۲۲ الان شما سنت رو ک اشتباه گفتی اون محاسبات هم غلط حساب میشن 

برای دوستم متولد 60.  ،فروردین هم اقدام کرده

عزیزم دوستت متولد ۶۰ هست اما فروردین ماه ک باردار شده خودش چند سالش بوده باید ببینی وارد سن ۳۸ بوده یا هنوز تو ۳۷ سال بوده بر اساس ماه تولدش 

خوب من میکرو کردم باید زمانی که جنین تشکیل میشه رو گفت یا زمانی که اننقال میدن باردار میشی

اینو نمیدونم راستش اما اگه میخواین سال و ماه تولدتون رو بگید هم اردیبهشت هم بهمن رو حساب کنم ببینیم چی میشن جنسیت ها 

اینو نمیدونم راستش اما اگه میخواین سال و ماه تولدتون رو بگید هم اردیبهشت هم بهمن رو حساب کنم ببینیم ...

من شهریور ۷۴ هستم

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩