2777
2789
چه حس و حالتی داری؟و کی؟

من پر یودم نامنظمههیچ حسی هم ندارم  تو قسمت بالا تنم  کلا طبیعیه میخام رازیانه بخورم فقط قبلش میخام مطمعن شم کیست ندارم

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولی برای نمونه برداری من اشتباه کردم و رفتم پیش دکتر لیلا کیانی که معروف هم هستن ولی اصلا راضی نبودم خیلی بی دقت و بدون گذاشتن دستگاه سونو انجام دادن پنج بار به من سوزن زدن واقعا اذیت شدم. دستم رو نمی تونستم حرکت بدم از درد

ولی برای نمونه برداری من اشتباه کردم و رفتم پیش دکتر لیلا کیانی که معروف هم هستن ولی اصلا راضی نبودم ...

سلام.ایشون رتبه برتر رشته خودشون هستند.هزاران نفر با تشخیص ایشون زندگی دوباره پیدا کردند.وامکان نداره کار بی دقت انجام بدهند.آشنایان ما همگی فوق العاده بهشون ارادت دارند

ولی برای نمونه برداری من اشتباه کردم و رفتم پیش دکتر لیلا کیانی که معروف هم هستن ولی اصلا راضی نبودم ...

واقعا متاسفم برای شما من همین امروز مراجعه کردم برای نمونه برداری بخاطر پیام شما از دیشب خوابم نمیبرد ازترس ولی وقتی رفتم کارشون عالیییی بود و فهمیدم پیام شما کاملا الکی بوده ،اگر ایشون ۵ بار سوزن می زنن فقط بخاطر علمی بودن این کار هست و اصلا دردی نداشت و من هیچی احساس نکردم ایشون هم ازنظر اخلاقی و هم ازنظر تخصص بهترین هستن خواهش می کنم بانظرات بی خود بقیه رو نترسونید.

ایشپن رو دکتری به من معرفی کرد که خودش و خواهرش پیش دکتر کیانی میرن چون گفت دستگاههاش هم تشخیص و دقتش زیاده و من هم راضی هستم خیلی با دقت کار میکنن