2777
2789
عنوان

✨🌄✨تاپیکِ جامعِ زندگی پس از مرگ (در جهتِ تسکینِ داغدیده ها)✨🌄

| مشاهده متن کامل بحث + 421395 بازدید | 4069 پست
وقتی فانوس دستت میگیری و شروع به حرکت می کنی، لازم نیست تا انتهای مسیر، روشن باشه  همینکه اون ...

چه مثال زیبایی

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای شادی روح برادرم صلوات بفرستید همش فکر میکنم جسمش تجزیه شده بدنم میلرزه لعنت به کرونا خدااااا

تسلیت میگم عزیزم 🖤

خدای مهربون برادرِ عزیزت رو رحمت کنه ان شاءالله 🙏

اگر لباس‌های دورانِ بچگیِ برادرت رو میدیدی که براش تنگ و کوچیک و عذاب آور شدن و دیگه قابل استفاده نیستن و در ضمن کهنه و کثیف هم شدن، ناراحت می شدی؟ و دلت برای برادرت می سوخت؟ 

این جسمِ ما هم درست مثل لباس‌های دورانِ بچگیمون هستن که در زمانِ خودشون خیلی برامون عزیز و دوست داشتنی و کاربردی بودن و همش مواظبش بودیم و باهاش پُز می دادیم و حواسمون بود که کثیف و خراب نشن، اما یه موقعی رسید که ما رشد کردیم و اون لباسها کهنه و کوچیک شدن و پوشیدنشون برامون عذاب آور بود چون دیگه ما رشد کرده بودیم و اونها تنگ شده بودن. و ما با وجودیکه یک روزی خیلی اون لباسهارو دوست داشتیم، اونهارو کنار گذاشتیم و دور انداختیم. 

این جسم هم، لباسِ روح هست که برای انجامِ امورِ دنیایی به جسمِ مادی نیازمند هست، اما وقتِ مرگ، روح، از زندانِ تن رها میشه

وقتی فانوس دستت میگیری و شروع به حرکت می کنی، لازم نیست تا انتهای مسیر، روشن باشه  همینکه اون ...

چه مثال قشنگی..

باورتون نمیشه الان از غیبت بیزارم..همش میگم واقعا چی نصیبم میشد با غیبت کردن..نمازمم شروع کردم و میخونم و طبق روال همیشه حتما هر روز ایت الکرسی مو میخونم و ۴ قل 

🔴 مصاحبه گر:

مهمترین تاثیرِ تجربه ی نزدیک به مرگِ شما  بر زندگی شما چه بود؟

- من با بزرگترین حقیقتِ زندگی برخورد کردم و بعد از دیدنِ این حقیقت، دیگر به زندگیِ معمولیِ انسانها بر نگشتم.

آن حقیقتِ عظیم، عشق بود.

آن نور... او... خودِ عشق بود. 🔴

تجربه# ی نزدیک به مرگِ دکتر نیکوله سولیگ

#روانشناس

# استاد دانشگاه زوریخ  

مترجم # گلاره- سادات اخوى

@Nahtoderfahrung

زندگیِ بشری، یکی از بالاترین هدایایی است که می تواند به کسی داده شود.
این که به شما این فرصت داده شده که این نقشِ خاص را [روی زمین] بازی کنید. 
می دانم که وقتی در حالِ رنج کشیدن هستیم، سخت است که این را ببینیم و من خود در زندگی سختی های زیادی کشیده ام...
اینجا، یک اتاقِ بازی است ولی این بازی، مشکل و پُر چالش است…
شما، هر که باشید یا هر کجا که باشید، عمیقا موردِ عشق هستید و اگر حتی فقط قسمتِ کوچکی از این عشق را می توانستید حس کنید، زانو زده و از شادی می گریستید.
ما موردِ چنان عشقی هستیم که باور کردنی نیست، ولی حتی جرات نمی کنیم به خود اجازه دهیم که خویشتن را لایق چنین عشقی بدانیم، چه برسد که وجود آن را واقعی دانسته و باور کنیم. به خصوص که روی زمین گاهی تجربه های ما می تواند خیلی سخت و بی رحمانه به نظر برسد، ولی این عشق همیشه آنجا برای ما هست. 
شما یک روحِ اَبدی و فنا ناپذیر هستید. 
چیزی به نام مرگ وجود ندارد.
این زندگی، تنها یک تجربۀ بشر بودن است که به پایان می رسد، ولی مرگی در کار نیست. 
شما، هر که هستید، باید بدانید که یک بشر نیستید، بلکه تنها موقتا دارید بشر بودن را تجربه می کنید.

کشتی، در ساحل بسیار امن تر است

اما به این خاطر ساخته نشده است

او برای به هدف رسیدن....

باید موجهای دریاها و اقیانوسها را با جسارت بشکافد،پیش برود و این گونه است که در حقیقت زنده است

او با ماندن در ساحل..... میمیرد....

"اینکه کَسان و نزدیکانِ ما متوفی شده اند  و تمام ! تَصَوریست فیزیکی و سطحی...

آن ها هرگز نمرده اند،

در اصل، از مدرسه ی زندگی بر کره ی زمین ، بِدَر و فارغ شده اند

و پروسه ی یادگیریشان در ابعادِ دیگر ادامه دارد "

همه می‌خواهند مانند الماس بدرخشند  اما... تعدادِ کمی مایلند برای درخشش ، تراش بخورن ...

خدا خیرت بده سپاس جان واقعا هم همینه فقط کاش طاقتمونم بالا بود تا بپذیریم این مسئله رو

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خدا خیرت بده سپاس جان واقعا هم همینه فقط کاش طاقتمونم بالا بود تا بپذیریم این مسئله رو

«لاَ یُکَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا»،

خداوند هیچ کس را جز به اندازه توانش تکلیف نمى‌‏کند، 

برای ارامش روح مامان من هم دعا کنید خیلی دلتنگشم هرشب خوابشو میبینم از طرفی هم اعتقاداتم خیلی ضعیف شده فکر میکنم روحی وجود نداره و مامانم به عدم پیوسته و این خواب ها کار ذهن ناخوداگاهمه که ارومم کنه دوست دارم وجود ماورا بهم اثبات بشه دوست دارم برون فکنی یاد بگیرم که بهم ثابت بشه صرفا جسم نیستم و روحی هم در من هست که بعد از مرگم باقی میمونه تنها راه اثباتش به خودم همینه 

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
برای ارامش روح مامان من هم دعا کنید خیلی دلتنگشم هرشب خوابشو میبینم از طرفی هم اعتقاداتم خیلی ضعیف ش ...

سلام عزیزم،

خدای مهربون مادرِ بزرگوارت رو رحمت کنه ان شاءالله 🙏

اگر دوست داشتی چند روزی وقت بزار و این تاپیک رو از ابتدا مطالعه کن، اکثرِ مطالب، همراه با منابعشون هستن ولی شما فعلا وارد منابع نشو( به دلیل اینکه دچارِ پراکندگیِ فکری و از شاخه به شاخه پریدن میشی) و همین مطالب رو ادامه بده، امیدوارم در انتها، نظر و عقیده ای کاملا متفاوت با الان داشته باشی. 

در لابلای تاپیک، افرادِ مختلف ( حتی افرادِ مشهور و هنرمندان و حتی کاربرانِ همین سایت) از تجربه های خودشون گفتن. و در بعضی صفحه ها لینکِ کلیپِ تصویری هم از مصاحبه ی این افراد  هست.