2777
2789
عنوان

✨🌄✨تاپیکِ جامعِ زندگی پس از مرگ (در جهتِ تسکینِ داغدیده ها)✨🌄

| مشاهده متن کامل بحث + 425940 بازدید | 4069 پست
سلا م سپاس جان خوبی؟ منم به تازگی به یه کتابی در این رابطه اشنا شدم به اسم سه دقیقه در قیامت با این ...

سلام عزیزم 

خودِ کتاب رو نخوندم، ولی یه کانالی یکی از دوستان معرفی کرد که یک آقای روحانی به نام حجت الاسلام امینی خواه کتابِ آن سوی مرگ و کتابِ سه دقیقه در قیامت رو به همراهِ آیات و روایات و دلایلِ فلسفی و مذهبی توضیح دادن. دارم فایلهای صوتیِ اون کانال رو گوش می دم. 

سلام عزیزم  خودِ کتاب رو نخوندم، ولی یه کانالی یکی از دوستان معرفی کرد که یک آقای روحانی به نا ...

راستی گلم تو خصوصی که پیام دادی هر چی خواستم جواب بدم ارسال نشد؛ خلاصه ممنون فقط دعا کن زودتر خوب شه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر می گویند خداوند همواره کنار من ایستاده است و حتما صدای من را می شنود و دلسوزترین است،

- پس چرا حضورش را درک نمی کنم؟!

- چرا مشکلم حل نمی شود؟!

- چرا کمکم نمی کند؟

- مگر من چه کرده ام که باید چنین مجازاتی را ببینم؟!

- چرا هیچ نجاتی از او برایم نیست؟

- چرا مشکلم حل نمی شود؟

- چرااااا کمکم نمی کند؟؟!!

- جواب طبق گزارشات تجربیات نزدیک به مرگ، چنین است؛

🔴🔴 اکثرِ ما می خواهیم که نتیجه آن شود که ما انتظار داریم.  اما حکمت چنین نیست. 🔴🔴

ما آمده ایم که رشد کنیم و بسیار بسیار یاد بگیریم

گلاره- سادات اخوى

سلام سپاس جون خسته نباشی،من امشب به خدا گفتم یکی از امامارو بیاره به خوابم همین که چشمامو بستم مرگ یکی از فامیلامونو دیدم بعد(همین که میخوام خواب اون دنیا ببینم یا خواب اموات بدنم تو واقعیت شروع میکنه به لرزیدن شدید)بازم تو واقعیت یه سرمای شدیدی وارد بدنم شد بعدش شروع کرد به لرزیدن شدید یعنی طوری میلرزه که انگار دارن میکوبنت به دیوار بعدش تپش قلب شدیدوبعد مورمور شدن بدنم که در این لحظه چشمامو باز میکنم ویه ترسی میاد سراغم،،،از ترسم که بازم بیاد سراغم نمیتونستم بخوابم اما خوابیدم که بازم بدنم شروع کرد فهمیدم که یا باز میخوام خواب اموات ببینم یا خواب های عجیب که دیدم انگار من بالا وایسادم و دارم خیابونارو میبینم،دیدم امام خمینی داره میره وهمه ملت ایران پشت سرش دارن میرن،یه صدایی تو آسمون پیچید صدای امام حمینی بود که میگفت مردم وقتی این جوری میگن(نمیدونم منظورش چی بوداما فک میکنم منظورش بیشتر متحد شدن با رهبر بود)فرشته های آسمون میگن الله الله الله که در این لحظه من صدای فرشته های آسمونو شنیدم که همشون کلمه الله رو تکرار میکردن که در این لحظه چشامو باز کردم،،،سپاس جون میتونی کمکم کنی بگی این لرزش ها موقع دیدن این جور خوابا چیه؟آخه خیلی میترسم،اگه میدونی لطف میکنی جوابمو بگی

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
سلام سپاس جون خسته نباشی،من امشب به خدا گفتم یکی از امامارو بیاره به خوابم همین که چشمامو بستم مرگ ی ...

سلام دوست عزیز 

انشاءالله که تعبیرِ خوابتون خیر باشه. 

راستش من نه از تعبیرِ خواب، سررشته ای دارم و نه علتِ لرزش و تپشِ قلبتون رو می دونم. 

پیشنهادم این هست که به پزشکِ متخصص قلب و عروق مراجعه کنید. 

سلام دوست عزیز  انشاءالله که تعبیرِ خوابتون خیر باشه.  راستش من نه از تعبیرِ خواب، سررشت ...

ممنون بابت جوابتون

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

🔷🔷

من در حمام به شدت ليز خوردم و از پشت سر افتادم زمین.

بلافاصله تمام اطرافم پر شد از نور و من احساس کردم قطعه ای از همه چیز هستم و دیگر هویت انفرادی نداشتم.

به هیچ وجه نمی فهمیدم که چه به سرم آمده است. 

تا ناگهان مادربزرگ مادرم را دیدم که بسیار بسیار زن بخصوصی بود. با وجود زندگی بسیار سختش همیشه پر از عشق و مهربانی بود و در همه جا و برای  همه کس فقط عشق و محبت تقسیم می کرد.

او به من گفت تو باید این راه را تحمل کنی و برگردی و از چهار کودکت محافظت کنی.

به او گفتم چطور می توانم این شرایط آرامش و امنیت اینجا را ترک کنم و به زندگی سختم برگردم؟

او به من گفت فرزندانت بدون تو سرنوشت دیگری پیدا می کنند و در همان زمان بچه هایم را دیدم که منرا تکان می دادند.

مصاحبه گر؛ آیا این تجربه واقعا زندگیتان را دگرگون کرد؟ این بیشتر شبیه یک خواب است.

این تجربه از حدود هفده سال پیش (2003) تا به حال لحظه ای منرا رها نکرده است.

من در تجربه ام در یک لحظه با تمام هستی به وحدت رسیدم و متوجه شدم که همه ما یکی هستیم. با کلمات زمینیان نمی توانم خوب توضیح دهم. آن چیزیکه بر روی زمین قدرت لمسش را نداريم.

و بالاتر از همه آن عشق عظیمی که در آن نور جاریست و تمام پیرامون ما مملو از اوست و ما نمی توانیم ببینیمش، تمام باورهایم را دگرگون ساخت.

مصاحبه کانال معنویت سویس با خانوم رومی کرامل

مترجم # گلاره- سادات اخوى

خدایا🙏

بیاموز به ما

که لحظه ها درگذرند

وهیچ

حالتےپایدارنیست✨

که میگذرد!

اگر در سختی و

دلتنگےهستیم

درتمام این لحظه ها

تو در کنار ما هستی ✨🙏

آمیـــن یا رَبَّ 🙏

حقیقت این است که هر آنچه می خواهی بدانی

در درونِ خود توست، فقط آنرا فراموش کرده ای.

بجای اینکه احساسِ تنهایی، گم گشتگی یا گیجی کنی،

بدان که تو موجودی معنوی هستی وجزئی از

یک خانواده بزرگِ معنویِ کیهانی محسوب میشوی.

آقای محمد زمانی قلعه :

در همان مدت کوتاهی که در این دنیا نبودم به حدی اطلاعات در اختیارم بود و آن دنیا به قدری سرشار از اطلاعات بیدریغ بود که می توانم بگویم انگار به اندازه ی پانصد سال یا بیشتر در آنجا زندگی کرده ام.

و اگر تا پایان عمرم هر روز ساعتها درباره ی آنچه در آنجا دریافتم سخن بگویم، باز هم تمامی نخواهد داشت.

بنابراین هرچند ساعت که برای شما درباره ی مشاهداتم و دریافت هایم از آن عالم سخن بگویم باز هم تمام شدنی نیست و اگر هر چند جلسه ( هرقدر هم طولانی)، یکسره به وصف آن دنیا بپردازم، باز هم سخنانم ناقص و ناتمام می مانند و باز هم ناگفته های بسیاری خواهد ماند که مسلما نه من می توانم تمامشان را منتقل کنم و نه مخاطب توان و فرصت شنیدنش را دارد.

و این مساله به علت وفور اطلاعات موجود در آن دنیا و فوران دانشِ بینهایتی است که درآنجا از سوی تمام موجودات و مخلوقات به طرف شما در یک جریان مدام و خودبه خودی است و شما برای فهم یک پدیده نیاز به بررسی و تعمق و تفکر ندارید . فقط کافی است  یک چیز را مورد توجه قرار دهید.

همین و بس.

بلافاصله آن چیز، خودش، خودش را به شما می فهماند و هنگامی که شما حضور در آنجا را تجربه کنید درخواهید یافت که درهر لحظه

درباره ی هرچیزی که به آن توجه کنید، میلیونها و میلیاردها اطلاعات از پیرامون، به سویتان سرازیر میشود.

و جالب اینجاست که برای دریافت و فهم آن همه معلومات در آنجا کمترین مشکل و مساله ای ندارید و بسیار عادی و با سهولت و سادگی همه ی آنها را در می یابید و کمترین تعجبی هم در این باره ندارید.

حواس شما در آنجا پنجگانه نیست و این احساسات پنجگانه ی این دنیایی درآنجا از کار افتاده اند اما دهها و صدها حس جدید در اختیار دارید که به مراتب قویتر و کاملترند. 

محمد زمانی قلعه :

نگاه کردنِ ما در اینجا به گونه ای است که فقط از یک طرف می بینیم و طبق عادت، فقط در یک جهت (سمت جلوی جمجمه مان) را  آنهم کمتر از 180 درجه می بینیم اما پشت سرمان را به میزان بیشتر از 180 درجه نمی بینیم.

در آنجا نگاهِ من اصلا محدودیت نداشت، یعنی من در هر آن، تمام جهت ها و زاویه ها را می دیدم. یعنی دورتادور خودم که در زاویه ی افقی 360 است را می دیدم .

و حالا این 360 درجه را در تمام زاویه ها بچرخانید .... من تمام زوایای گرد خودم را همزمان با هم می دیدم و نیاز به این نداشتم که مثل این دنیا برای دیدن چیزها سرم را به اطراف و به سمت این چیز و آن چیز بچرخانم.

در یک جمله خلاصه می توانم بگویم

اگر یک کره ی شیشه ای را فرض کنید که شما در مرکز آن قرار گرفته اید و بنا به فرض اگر تمام سطح آن کره ، سطح چشم شما باشد آنگاه چگونه می دیدید؟

خب معلوم است.همه ی جهات را به طور کامل.

یعنی بسیار بیشتر از 180 درجه را.

در واقع بی نهایت درجه را می دید.

من در آنجا به همین صورت می دیدم.

به علاوه ی اینکه مثل این دنیا نبود که فقط پوسته و رویه ی اشیاء را ببینم.

بلکه جلو و رویه و درون و پشت هر چیز  را هم می دیدم و بنابراین تا بی نهایتِ آن عالم، هیچ چیزی مانع نگاهم نبود.

کافی بود فقط به یک چیزی توجه کنم تا آن چیز از بینِ تمامِ موجوداتِ عالم، برای من برجسته و نمود داده شده و بلادرنگ با تمام جزئیات درونی و بیرونیش و  کُلِ واقعیاتِ وجودی و سرگذشتش برای من عیان و اِرایه میشد و به محضِ توجه کردنم به آن، بدونِ صرفِ زمان و با تفکر و تامل، همه چیزش و تمام اطلاعاتش به طور جامع و کامل در اختیارم قرار می گرفت. 

به گونه ای که من کاملا درباره ی آن پدیده به اِشراف و اطلاعِ کامل میرسیدم و نیاز به هیچگونه توقف و توجه بیشتری روی آن نداشتم. 

مهربانی ساده است، ساده تر
از آنچه فکرش را بکنی ؛
کافی است به خودت ایمان
داشته باشی و به معجزه مهر ...

کافی است به دستهایت فرمان
دهی تا به جای تنبیه ،
آرام بر سر کودک  کشیده شوند و موهایش را قلقلک دهند ...

کافی است به چشم هایت بیاموزی
که چشم آیینه روح است ،
و عشق و مهربانی را می توان
با نگاه در تمام عالم پراکند ...

کافی است به دلت یادآوری کنی
همیشه دل هایی هستند
که درد امانشان را بریده و
احتیاج به همدلی دارند ...

کافی است به گوشهایت یاد دهی که
می توانند سنگ صبور باشند ،
حتی اگر صبوری سنگین شان کند ...

کافی است یاد بگیری انسان بودن
فقط زنده بودن نیست ؛
باید زندگی کرد ،

و زندگی چیزی جز مهربانی و عشق
ورزیدن به آفریده های خداوند نیست ...

مرسی دعوتم کردی عزیزم یه سوال اینکه امکان ملاقات با کسی ک علاقه داری باهاش حرف بزنی وجود داره به نظر ...

سلام 

متوجه منظورتون نشدم، منظورتون ملاقات و حرف زدن با رفتگان و ارواح هست؟ 

عزیزم خدا بهتون صبر بده امتحان بزرگی بوده برای بازمانده ها. من پدرم در اثر یه بیماری خیلی سخت در عر ...

سلام خدا پدر عزیزت رو بیامرزه. انگار از زبون من نوشتی ولی من هنوز خوابشو ندیدم الان که بیشتر از بیست روز از فوتش گذشته. هنوز تصویر ذهن من بیماریش و روزهای سخت مریضی پدرمه.. آرزوم شده به خواب ببینمش و باها‌ش حرف بزنم