سلام .خاهر شوهرم سفر خارج رفته بودن به من نگفته بود.خودم پرس و جو نمیکنم میگم حتما دوست ندارن کسی مطلع باشه ولی بعد سفر میگن چرا من زنگ نمیزنم از احوالات سفر بپرسم منم میگم وقتی نمیدونم نگفتن چرا باید تماس بگیرم .حالا ایندفعه زنگ زد همسرم که گوشی بده من تا بگه یادم رفت و نشد همسرم گفته نمیخاد سفر خوش گذشت
بچه ها من عقدم هر دو هفته یه بار به مادرشوهرم زنگ میزنم ولی مادرشوهرم یه بار هم زنگ نزده یا خواهر شوهر هام هیچ کدوم حتی شماره منو ذخیره هم نکردن😕حالا خواهر شوهرم رفته بود مشهد من فراموش کردم بهش بگم زیارت قبول چون دیر به دیر میبینم نامزد بهم میگه خودت عمدی فراموش کردی خانواده منو محل نمیدی 😒فکر میکنین من اشتباه کردم؟خوب اولا واقعا فراموش کردم بعدشم وقتی اونا بهم زنگ نمیزنن من باید زنگ میزدم؟
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍