2777
2789
عنوان

چرا شوهر خواهرشوهرم عین بز میمونه؟

469 بازدید | 39 پست

همسن منه

خواهرشوهرمو میگم

شیش ماهه عروسی کرده 

تو خونش دست به سیاه و سفید نمیزنه

همه کاراشو شوهرش و مادرش براش انجام میدن

بخدا یا خونه مادرشه یا خونه مادرشوهرش

دو سه.روز در هفته خونشه که یه روزشو غذا از خونه مادرش آورده یه روزشم.میرن بیرون یه روز در هفته بخواد غذا بپزه اونم.یه فینگر فودی شنیسلی که هزاز بار مادرش تو بوق و کرنا کنه

در شبانه روز شاااید هشت ساعت بیدار باشه بقیشو تو تختشه بخدا اومدن خونه ما کلا خواب بود بعد شوهرش براش میوه پوست میکند میبرد بالاسرش بیدارش میکرد میذاشت دهنش

پدر و مادرشم از گل نازکتر بهش بگن قهر میکنه بدبختا میفتن به غلط کردن

سی و یک سالشه

اونوقت من

از صبح تا شب عین کلفت و سگ پاسوخته اینور اونور میدوام با بچه یه ساله تو تاپیک قبلم ام گفتم که شوهرم چقدر تنبله همه کار خودم میکنم

پدرمادرمم که قربونشون برم من بچه اول بودم انقدر بمن سخت میگرفتن

الانم که خونه شوهریم ازاون بدتر

یعنی یه کتاب خریدم چهاماهه نتونستم یه فصل بخونم ازبس مشغله دارم

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادیبه حباب نگران لب یک رود قسمو به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفتآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماندلحظه ها عریانندبه تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز

سلام دوستان عزیز نی نی سایت لطفا برای تاپیک من گزارش بزنید تا  تاپیکم حذف بشه مرسی از همتون. 

💐من💐دختر💐بارونم  💐 من💐همان💐هوای 💐بارونی  💐 ام💐من💐همان💐بوی💐نم💐بارونم💐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تاحالا که بز نبود شوهرش،،بقیه رو بگو

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز