2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=96465526]یکبار رفتم اورنج کانتی و دوبارم ایمپریال[/QUبزرگ‌بودن استخر هاش . و محوطه و‌..‌؟

آره ..ولی از نظر من آنتالیا کلن افتضاحه و هیچ چیز جالبی نداره ..اصلا حاصر نیستم با قیمت بالاتر انتالیا خرج کنم ..من کلن ریلکسیشن پلیس دوست ندارم ..

آب و هوای خوب مراکز خرید تنوع غذایی و نزدیک‌بودن فرهنگشون ب ما.واسه من اینها ملاکه .تا یه کشوری مثل ...

وای چین که بینظیره...فقط باسد کنسرو برد 😂😂😂و پوکت تایلند بهشت برین هست اصلا قابل مقایسه نیست 

استارتر جان هدفت از زدن این پست چی بود؟تو که رفتی و اومدی دیگه واسه چی پرسیدی کی رفته؟؟واسه خودت پرسیدی واسه خودتم توضیح دادی قیمت دادی.😅😅😅😅😅عزیزم ما فک و فامیل شوهرت نیستیم که برا ما دنبال بهانه بگردی که بگی آنتالیا رفتی😁😁😁😁😁

استارتر جان هدفت از زدن این پست چی بود؟تو که رفتی و اومدی دیگه واسه چی پرسیدی کی رفته؟؟واسه خودت پرس ...

مسافرت ک یکبار تو کل عمر نیست به هر حال نظرات دیگران تجربه شون از اون سفره و ب درد منم میخوره و منم تجربه و نظرمو گفتم‌. 

تایلند وضعیت زن هاشون چجوریه 😁

به خدا اونجوری نیست فقط یه خیابون هست که معروفه به اونکارااا 😂😂😂یانگ استیریت 

واقعا قشنگه ..بینظیره...بعدم مردی دنبال اینکارا باشه شما بندازیش تو شیشه یکیو پیدا میکنه .پس بیخیال ..وصعیت پوششون از ما بهتره والا 😂