2777
2789
عنوان

خواستگار😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 49 پست
ن عزیزم ناراحت نباش بدی از تو نبوده شاید حس کرده لیاقت توروندارن و جواب رد میدی ک نیونده

اهوم مرسی گلم😘😘😘😘

لطفا یه صلوات بفرستید برای براورده شدن حاجتم😆میسی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پارسال عمم کلی اصرار کرد که فلانی ازم خواسته براش دختر خوب پیدا کنم اجازه بدین بیا خونتون ببینه.پسره خودش اومد و رفت دیگم پیداش نشد. چقد من حرص خوردم از دست عمم. حالا اون بکنار اینکه عمهه نخود توی دهنش خیس نمیخوره بیشتر اذیتم میکرد که بره همه جا تعریف کنه.بعدش گفتم بدرک. امروزم یه خانمه توی بازار اصرار کرد بهم که ازت خوشم اومده شمارتو بده منم دادم.بعدا پشیمون شدم. کاش نداده بودم   

خیلی حرص خوردم از سرو وضع خانومه معلوم بود  جوراب طوسی شلوار مشکی  پیراهن سبز ابی  ...

بهتر دیگه برنگشته

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

منم از خواستگاری سنتی بیزارم ولی خونوادم جورین که بابد سنتی باشه😑😑😂😂 از یک طرف من تصمیم ازدواج ندارم یادمه یک خانومی شمارمو گرفت بیاد خونمون من به جا خونه شماره خودمو دادم هرجی زنگ زد جواب ندادم والا کی حوصلشون داره دعوام‌نکنید سنم اون زمان کم بود. و خسابی قد بودم😑😂😂😂 

بدرک ابجی بجهنم  زندگیتو کن حالادفک کردی دخترها فامیلتون و اونا که تووجمعن خواستگار براشون میره منتفی نمیشه یک‌چیز طبیعی هست ...یک اشنا داشتم خواستگار رفت خونشون بعدداینا یارو به حا اینکه به دختر نگاه کنه به وضع مالی طرف نگاه کرد بود رفته بود اینا که میبینی گاهی میرن میشینند اخلاق طرف رفتارش و صدتا چیز دیگه رو  تحلیل میکنند بعد میرن مطمئنند این فهمیده خوشت نیمده رفته

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

منم یبار یه زن مسن و دخترش  برا خواستگاری اومدن خونمون

خاله م معرفیشون کرده بود

من از نظر ظاهری خوبم هیکلم هم بد نیست

آرایش نداشتم

اومدن یه رب نشستن پاشدن رفتن ..

بعد چن وقت شنیدم زنه به خالم گفته این چه دختری بود که به ما معرفی کردی..شبیه دختر دهاتی های عهد بوقه😢

واقعا دلم شکست 

خب اگه از من خوششون نیومده بود میتونستن عین ادم بگن نکه انقد مسخرم کنن

من موفق میشم:)  من یه دختر قوی و توانمندم:)❤   خدایا هرچی آرزوی خوب و قشنگه، برای پدر و مادرم 🙏💞
چه خاله رکی داری ک عین حرفاشون رو اومده بهت گفته😑😑

خاله‌م مثلا ناراحت شده بود از حرفاش 

اومده بود به مامانم بگه داشت یواشمی میگفت من شنیدم😢

من موفق میشم:)  من یه دختر قوی و توانمندم:)❤   خدایا هرچی آرزوی خوب و قشنگه، برای پدر و مادرم 🙏💞
خاله‌م مثلا ناراحت شده بود از حرفاش  اومده بود به مامانم بگه داشت یواشمی میگفت من شنیدم😢

یواشکی*

طرف نمیدونسته تو دختر خاهرشی؟؟؟؟

میدونسته ولی ماشالا خیلی دهنشون ول بوده

نمیدونم بعضیا چرا انقد عقده دارن