'یعنی حالم بد میشه هر وقت میرم خونه مادرشوهرم یاد گرفته یه برنج بزاره به پدرشوهرم بگه برو پایین تو حیاط شیشلیگدرست کن به خیال خودش داره لطف میکنه حالم از خرچی گوشت و کباب و جوجه اس به هم میخوره🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮'
والا اگا همه نریزن سرم منم اینجوریم . ۴ ماه یکبار میرم دو سه وفده . کلا کباب درست میکنه . معدم درد میگیره . ولی تا میان خونم من بد بخت کلا پای گازمو و خورشت درست کردن . بخدا انتظار ندارم پرتوقعم نیستم . خیلیم مادرشوهرمو دوست دارم ولی میگه کباب راحته😂😂😂
خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
عزیزم تا حالا برنج همراه با پوره سیب زمینی بخوردت نداده بفهمی مادرشوهر یعنی چی
انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥
ببینید ما هفته پیش با هم میافرت بودیم عین هر روز یا کباب درست کرد یا جوجه به خدا ادم خسته میشه بعد اومدیم تهران رفتیم خونسون دوباره کباب گذاشت یعنی دلم میخواست سرمو بزنم تو دیوار
اصلأ شماها عاشق ماکارونی اگر هر روز بخورید خسته نمیشید؟؟؟؟؟
باید گیرِ مادرشوهر من میوفتادی😂😂 بعد از چند ماه میرفتیم شهرشون همش حاضری و سوپ و...بعد میگفت اره مادر جان به بابا گفتم مدتیه برنج و چرب و چیلی زیاد خوردیم الان سبک بخوریم😆😆سبک خوریاشو میذاشت روزایی که ما بودیم