2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از قضا اسم نیوان هم اسم انتهابی برای پسر آینده ام بود. دفعه اول که به همسرم گفتم گفتی چی؟؟؟ لیوان؟ و ...

واقعا؟منو همسرم توافق داریم رو این اسم اما اطرافیان میگن ممکنه دراینده مسخرش کنن و بگن لیوان واسه این دودل شدم😕اسم پسرشما نیوان هست؟

The only heaven I’ll be send to is when I’m alone with you
واقعا؟منو همسرم توافق داریم رو این اسم اما اطرافیان میگن ممکنه دراینده مسخرش کنن و بگن لیوان واسه ای ...

نه دیگه دخترم آویناست می خواستیم بچه دوم داشته باشیم دختر شد بذاریم ناروین. پسر شد بذاریم نیوان. که کلاً مسئله بچه دار شدن لغو شد.به هر حال هر اسمی که انتخاب کنی امکان داره یه عده کوته فکر مسخره اش کنن. مهم اینه شما خودت یه جوری از اول رفتار کنی که کسی اجازه این کار رو به خودش نده.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
نه دیگه دخترم آویناست می خواستیم بچه دوم داشته باشیم دختر شد بذاریم ناروین. پسر شد بذاریم نیوان. که ...

بله درسته حق باشماست،خداحفظ کنه دخترتون رو

The only heaven I’ll be send to is when I’m alone with you
همکار سابق همسرم اسمش هادی بود اسم خانمش ندا. بعد اسم پسرشون رو گذاشتن نیهاد که ترکیبی از ندا و هادی ...

عاشققق اسم نیهادم 😍😍😍 چند سالشه؟؟؟؟

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز