2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خانوما شما بیکینی خجالت نکشیدین🙈چقدر طول کشید 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
نه امکانش نیست لک نمیاره

اها مرسی گلم 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
ینی الان ادامه دادن فایده نداره؟همینجوری میمونه؟

ادامه دادن چی عزیزم لیزرو میگی چرا باید ٨جلسه کامل بری ک موهات بریزه درنیاد

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟

چطوری دردشو تحمل میکنید..  من ۱۰ سال قبل واسه صورتم میرفتم خیلی درد داشت.

حتی دو بار اپیلیدی به زیر بغل زدم اشکم در اومد. حالا لیزر چطوری تحمل میشه.

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

ادامه دادن لیزر رو میگم.ینی بعد هشت جلسه میریزن؟

عزیزم تا جلسه ٣ ریشه ها فقط نازک میشن تا یه حدی رشد میکنن ولی نمیریزه هرموقعی ک میخوای بری لیزر شب قبلش شیو کن بعد لیزر هر سری موهای کمتری رشد میکنه درمیاد تا اینکه به ٨جلسه برسی دیگ موی تا بدنت درنمیاد 

عزیزم تا جلسه ٣ ریشه ها فقط نازک میشن تا یه حدی رشد میکنن ولی نمیریزه هرموقعی ک میخوای بری لیزر شب ق ...

میترسم کلا تو این حالت بمونم چون خیلی زشته بدتر از قبل شده

خوب تا کن نشد مچاله کن.....  
میترسم کلا تو این حالت بمونم چون خیلی زشته بدتر از قبل شده

نه عزیزم الان مشخص نمیشه بعد ک جلسه های بیشتری رفتی لذت میبری از تمیزیت

کل بدن  رو بخوایم بریم چقدر میشه ؟

من فاطی کردم قبلش باید بری اپ بعد بری لیزر که ریشه هاش رو ضعیف کنه ؟

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم