2777
2789
چندم شهریوری

سونو گفت طبیعی ۲۳ شهریور ولی من سزارینم تقریبا ۱۵ شهریور میشم

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برامن زده۱مهر ولی شهریوری میشه دخملم حس میکنم

انشالله صحیحو سلامت بدنیا بیاریش عزیزم😘

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
منم سزارینم میشم اخر شهریور

انشالله به موقع زایمان کنی خودتو نی نیت سالمو سلامت باشید😘

عزیزم انشالله چیزی نیست ولی بچه رواخع چرا بغل میکنی؟؟؟

روز ب تموم منو بچه تنهاییم شوهر سر کاره منم کلی کار خونه دارم و بچمم همش میاد طرفم چکار کنم اخه اوووف بهم ریختم دوست دارم گریه کنم

روز ب تموم منو بچه تنهاییم شوهر سر کاره منم کلی کار خونه دارم و بچمم همش میاد طرفم چکار کنم اخه اووو ...

من هفته۲۵خیلی اینجور میشدم طبیعیه فک کنم بچه اومده سمت چپت دیه نگران نباش

ممنونم عزیزم ک ارومم کردی..انشالله چیزی نیست

استارتر شما خودت خواستی باز بچه دار بشی یا ناخواسته بود دومیت؟چون اولیت انگار هنوز یکسالشم نشده ؟منم دوس دارم اینجوری کنم ولی میترسم🙈🙈🙈

استارتر شما خودت خواستی باز بچه دار بشی یا ناخواسته بود دومیت؟چون اولیت انگار هنوز یکسالشم نشده ؟منم ...

ناخواسته بود عزیزم...اگ دوست داری خوبه نترس،ولی اگ دوست نداری ن خوب نیس😄😉