2777
2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 39 پست
والا یه ضد آفتاب لوده 

پس پسره شکاکه، البته ممکنم هست دختره خیلی خوشکل و بی عیب بوده پسره شک کرده واقعیه یا نه😄😄

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته خدایی بعضیا کارایی میکنن ک من ب پسره حق میدم    

ارع دختر دایم رفت میکاپ براش انجام داد آرایشگر ولی ایت یه کرم ضد آفتاب رو صورت بود اونم چون از بیرون آمده بوده

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎
بنظرم حرفش،منطقیه /شما ک نمیخوای ۲۴ساعت باارایش پیشش باشی حقشه بدونه چهره ی همسر ایندش چه شکلیه

بالاخره آدم پیش شوهرشم باشه یه رژلب و یه خط چشم میکشه نمیشه ک بدون ارایش رفت نشست بغل شوهر گلهایی ک به ارایش عادت کردیم واقعا وحشتناکه برامون نمی دونیم وقتی از حموم اومدیم بیرون شوهر پشت در حموم بود باید چیکار کرد 

بالاخره آدم پیش شوهرشم باشه یه رژلب و یه خط چشم میکشه نمیشه ک بدون ارایش رفت نشست بغل شوهر گلهایی ک ...

اها نه من بیشتر بی ارایشم مشکلی ندارم باقیافم

هرگز بتودستم نرسدماه بلندم💔اندوه بزرگیست چه باشی!چه نباشی...

خواستگارحق داره چهره واقعیتوبخواد ببینه.برادادشم خواستگاری رفتیم چون دختره خیلی اهل آرایش بودازقبل گفتیم چهرشو بدون آرایش میخوایم ببینیم ولی بازم یکم آرایش کرده بود

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

حتما دختر در حد عروسی ارایش کرده بوده  

حق داشته خو

من یه بار بهم گفت می خوام با تیپ دانشگاه هم ببینمت داخل روز

نه همیشه بعد از کار قرار میذاشتیم دیگه شب میشد   

از حرفش برداشت بدی نکردم فکر کنم منظورش تیپ اسپرت بود نه رسمی

وا😀😀مگ کرم ضدافتاب چقد تاثیرداره😂

من موندم اگ ازدواج کردم بعد رفتم حموم بعد شوهرم پشت در حموم وایسته تا من بیام واقعا باید چیکار کردم یعنی لوازم ارایشم ببرم داخل حموم ؟ یا بزاریم هر موقع سر کاره بریم حموم 

من موندم اگ ازدواج کردم بعد رفتم حموم بعد شوهرم پشت در حموم وایسته تا من بیام واقعا باید چیکار کردم ...

وای ینی انقد ارایش میکنی؟من برای بیرون رفتن بزور یه رژ میزنم 

اعتمادبنفس داشته باش😕

هرگز بتودستم نرسدماه بلندم💔اندوه بزرگیست چه باشی!چه نباشی...